Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton néz amikor beszél hozzám. Például ha megyünk egymás mellett akkor sem előre néz hanem rám. Titeket nem idegesítene?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 18:55
1/9 anonim válasza:
És nem megy neki a villanyoszlopnak? Profi.
2/9 gömbicica válasza:
nah annál utálatosabbat el sem tudok képzelni, mikor valakivel beszélek, és körbe le-fel jobbra-balra nézeget.
nekem a szemkontaktus őszinteséget jelez.
elnézni, félrenézni rosszabb szerintem.
más kérdés, hogy oldalra nézve nem biztos, hogy sokáig kutyagolnák.
3/9 anonim válasza:
Az én párom is ilyen,de mostmár természetesnek veszem,eleinte volt furcsa csak.
4/9 anonim válasza:
Alapvető illemszabály, hogy akivel beszélek, arra rá is nézek. Aki nem néz a másik szemébe, az nem őszinte.
5/9 anonim válasza:
#4 Vagy önbizalom hiányos, komplexusai vannak, stb...
6/9 anonim válasza:
Lehet,hogy az én szüleim régimódiak,de engem úgy neveltek,ha valakivel beszélgetek,rá kell nézni.
7/9 A kérdező kommentje:
Ma álltunk a lámpánál és akkor is nézett, hiába néztem előre ő nézett engem és magyarázott.
2013. nov. 6. 19:17
8/9 anonim válasza:
Szegény csávó, engem mentsen meg a sors az ilyen barmoktól mint te...
9/9 anonim válasza:
ez de gáz... mármint hogy így fogod fel xD
vegyél inkább egy kutyát, a srácot meg engedd el, valszeg talál jobbat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!