Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé! Ő is?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy fiú aki 7 dikes én 5 dikes vagyok, néptáncon ő a párom. 1 éve hogy szerelmes vagyok belé... és ő meg folyton velem van ölelget meg minden a szabad idejében mindig el hív sétálni, én vagyok a telóján a hátérképe, ezt az egészet ő olyan 3 hete kezte el, de ha ő is belém akkor miért nem mondja meg? (normális válaszokat várok)2014. ápr. 2. 15:07
11/14 anonim válasza:
12 évesen? Nem :D
9 évesen, fogtam először puncit. :)
Akkor nyaltam, először puncit, illetve cumizott le a csaj :D
Szóval, én már akkor sokkalta fejlettebb voltam, úgymond. :)
12/14 Zolush válasza:
12 évesen nagy szart tudsz te a szerelemről . A könyvet fogd a kezedbe vagy a seprőt. nem a f@@szt.
13/14 A kérdező kommentje:
Jajj mintha te nem letél volna szerelmes -.-
2014. ápr. 4. 21:04
14/14 anonim válasza:
20:40
Teljes mértékben egyetértek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!