Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok belé! Ő is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé! Ő is?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy fiú aki 7 dikes én 5 dikes vagyok, néptáncon ő a párom. 1 éve hogy szerelmes vagyok belé... és ő meg folyton velem van ölelget meg minden a szabad idejében mindig el hív sétálni, én vagyok a telóján a hátérképe, ezt az egészet ő olyan 3 hete kezte el, de ha ő is belém akkor miért nem mondja meg? (normális válaszokat várok)
2014. ápr. 2. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Majd elmúlik...

Életkorod?

2014. ápr. 2. 15:09
 2/14 A kérdező kommentje:
DE nagyon szeretem.... 12
2014. ápr. 2. 15:11
 3/14 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki te!
2014. ápr. 2. 15:13
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudja...szerintem mert a barátaim el mondták neki
2014. ápr. 2. 15:14
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Oh my God!

'Nagyon szeretem' - Hát, ez kész! :D

12 évesen, foglalkozz, inkább a tanulással.. Ráérsz, még pasizni..

(Véleményemet kifejtve... Nagyon gáz, hogy a mai gyerekek, ennyire elvannak engedve... Tanulás nuku.. Cigi, pia, szex ezerrel..)

2014. ápr. 2. 15:15
 6/14 A kérdező kommentje:

Bocs de én nem ilyen lány vagyok semmi "cigi alkohol szex"

minden évben kitűnő vagyok, és szerintem te is voltál szerelmes, nekem ez a második szerelmem, nem szeretném el felejteni őt mert szeretem :)

2014. ápr. 2. 15:19
 7/14 PearlDiver ***** válasza:
100%

#5 mintha te nem lettél volna szerelmes ennyi idősen...

Ronda általánosítás, amiket itt összehordasz! Kicsit visszavehetnél a virtuális arcodból.

Kérdező, szerintem azért nem mondja meg, amiért te sem.

2014. ápr. 2. 15:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Én meg mondtam... el is hívott beszélgetni, tegnap is vele voltam, és szerintem ő neki is tetszek mert mindig meg véd meg minden, ma például verekedett egy osztály társammal mert le k*rvázott osztály főnökit is kapott, és van egy fiú aki szerelmes belém folyton követett a mai napig mert "ő" le koptata
2014. ápr. 2. 15:25
 9/14 anonim válasza:
19%
Második szerelem 12 évesen nem igazán lehet,mert az első szerelmet is arra mondjuk,akivel először voltunk ,,komolyan'' együtt...magyarul azzal le is feküdtünk.De ezt te nem értheted,nem is kell.Nekem még ilyenkor az volt a téma,hogy megjött,és nem az,hogy ki legyen a 2. szerelmem. ;)
2014. ápr. 2. 15:30
 10/14 A kérdező kommentje:
na jó azért köszönöm
2014. ápr. 2. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!