Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú verset ír egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú verset ír egy lánynak, akkor szerelmes belé?

Figyelt kérdés
Soha még egy mondatot nem tudtam versbe foglalni.De most egy lány megihletett és írtam egy 7 versszakos verset.Bevallom megijedtem magamtól!
2014. márc. 23. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet
2014. márc. 23. 20:30
 2/5 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
Nagy eséllyel igen. Bár én írtam már lánybarátnak is verset, de annak azért más is a hangvétele..
2014. márc. 23. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
vagy sok volt a bor.
2014. márc. 23. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
ja vagy csak nagyon unatkoztál
2014. márc. 23. 20:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket.Még csak annyi,hogy éjjel kettőkor arra ébredtem,hogy jár az agyam és lekellett írnom a gondolataimat.
2014. márc. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!