Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a normális nőknek áll a világ? A pasik komoly párkapcsolatra is miért nem a normális nőket keresik?
igen, nekik óriási különbség van aközött, hogy azt mondod neki:
szeretlek
ill azt mondod neki
egyre jobban tetszel nekem
az utóbbi kell, hogy szórakozzanak vele, húzzák az agyát, mert akkor tettekre, hajtásra vannak buzdítva , kell a verseny, az adrenalin
de ez az életben is így van.
a legnehezebben elért céloknak a legnagyobb az értékük.
Tapasztalataim szerint a magukat "normálisnak" definiáló emberek (férfiaknál ugyanez), szembeállítva a "nem normálissal", egyszerűen csak egyéniség nélküliek, unalmasak.
Teljes mértékben alárendelik magukat a másiknak, kutyaként viselkednek, ez pedig gyorsan kiöli az érdeklődést a másikból.
Voltam én is ilyen, az segített, hogy elgondolkoztam rajta, hogy másoknak miért sikerül jobban, mit csinálnak máshogy, mint én.
Nő vagyok, nem vallom magam normálisnak, csak embernek, hibákkal, problémákkal, rossz tulajdonságokkal. Nem egy Ken babát kerestem, egy férfit, aki szintén olyan mint én, aki tolerál engem és a h.lye dolgaimat és én is elfogadom őt, nem vagyok tökéletes, párom sem az, de pont ezeket a "nem normális dolgokat" szeretjük egymásban a legjobban.
Tökéletes? Minek? Kiknek? Külvilágnak? kit érdekel?
Most vagy nagyon fiatal vagy, vagy simán kiábrándultál, de tényleg nézz kicsit magadba, miért nem vagy elég, mik a hibáid? Mik a rossz tulajdonságaid? Nem vagy te sem tökéletes, és a normális meg nem meghatározható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!