Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy lány néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy lány néz téged és rád mosolyog de amikor arra fordulsz ameről néz el hajtaja a fejét ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Van egy szép lány az osztályban órán mögöte havero van haverom mellet én szinte óránként 3-4szer rám néz amikor pedig rá nézénék el fordul ez mit jelent?? (Ebbe a lányba vagyok szerelmes)

2014. ápr. 1. 16:06
 1/8 anonim válasza:
Szerintem mákod van, mert ő is beléd ;)
2014. ápr. 1. 16:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát az jó lenne :)
2014. ápr. 1. 16:14
 3/8 strikeman ***** válasza:
Az, ha egy lány téged néz csak jót jelenthet :)! Az meg, hogy elfordul csak annyit jelent, hogy vagy szégyenlős, vagy pedig nem akarja magát "elárulni". Szóval csak bátran :)!!!
2014. ápr. 1. 16:16
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi
2014. ápr. 1. 16:26
 5/8 anonim válasza:
Haha,en is ugyanezt szoktam:) Szerintem o is szerelmes beled, es valoszinuleg azert fordul el mert elszegyelli magat:D
2014. ápr. 1. 16:39
 6/8 A kérdező kommentje:
az jó ha ő is de miért szégyeli el magát hiszen tudja h szerelmes vagyok belé
2014. ápr. 1. 16:45
 7/8 strikeman ***** válasza:
Mindegy, ne foglalkozz te ezzel :). Beszélgess vele, hívd el valahova, bárhova, akár csak sétálni egyet vagy tudom is én. Veszteni valód úgy sincs, mert ennél gondolom többet szeretnél, hogy csak nézegetitek egymást. Aztán majd úgy is kiderül :)
2014. ápr. 1. 17:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi meg lessz
2014. ápr. 2. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!