Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Van ilyen lány/nő? Van még igaz szerelem?
Üdv a klubban. Nekem legutóbbi barátnőmmel az volt a gond, hogy megszokta a sok jót. Ezt ő maga mondta.
2x/F
Most lehet,hogy az én felfogásom az elkefélt.De szerintem egy kapcsolatnak arról kell szólnia,hogy mindkét fél boldog,nem pedig arról,hogy teperek,mint a barom,hogy észrevegyen,vagy értékeljen.Nekem 1 barátnőm volt és engem is egy darabig értékelt.A lelkemet kitettem érte,pedig napi 10-12 órát dolgozom és mellette még legalább 5 órát foglalkoztam vele és hallgattam a lelki nyomorát.Aztán ráuntam,mert nekem nem életcélom,hogy bárkinek a szemetese legyek és kidobtam.Azóta nem is volt barátnőm,mert minden lányt olyannak látok,mint amilyen ő volt és ezért,ahogy eszembe jut a csajozás,egyből észhez térítem magam,hogy véletlenül se fogjak ki még egy elmebeteget.
Tudom,hogy a gondolkodásom második fele nem éppen a legjobb,de az első szerintem helytálló.
#Kérdező:Soha senkinek ne higgy!Amit az emberek mondanak,azt kezeld félinformációként és nem ér majd csalódás.Tudod számíts a legrosszabbra,de reméld a legjobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!