Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaszi hormonzsongás, megkeféljem-e a csajt?
Figyelt kérdés
Nős vagyok egy lenyúzott házasságban, amely szinte gazdasági alapon működik. Megismertem egy 19 éves csajt egy közeli városból, élvezi a szabadságot. Várom a tanácsokat. Köszi2014. márc. 29. 22:34
1/10 anonim válasza:
A kérdésem az lenne, ha nős vagy, miért nem próbálod meg rendbetenni a házasságodat ahelyett, hogy a neten társekereső oldalakra regelsz be? Nem tenném, de úgyis megteszed.
2/10 anonim válasza:
most minek kérdezed meg ha úgyis megteszed? egyébként ha élvezi a szabadságot akkor meg nem megy bele semmilyen típusú kapcsolatba...
3/10 anonim válasza:
Hát édes, nem tudom hány éves vagy, de ha innen várod a megoldás kulcsát hülyébb vagy mint gondolnád, pedig gondolom nem húsz éves vagy, de ritka eszetlen ha idegen emberektől megkérdezned hogy mit csinálj. Arról meg inkább már ne is beszéljünk hogy mit akarsz művelni a feleségeddel függetlenül attól hogy milyen a házasságod. Szánalom....
4/10 anonim válasza:
Szólj a feleségednek is és nyomjátok gruppenben.
5/10 A kérdező kommentje:
ok, arról most ne is szóljunk a feleségem meg mit művel velem - tipikus női (hülye pixx@) hozzászólás
2014. márc. 29. 22:41
6/10 anonim válasza:
lepontoztál kis k*csög? én nem nő vagyok, az én nevemben ne ugassál...
7/10 anonim válasza:
egy ekkora tökfejnek teljesen felesleges nőt adni.
remélem, gyereked nincs, akinek elqrhatnád az életét a hatalmas lángeszeddel.
8/10 anonim válasza:
Keress rá a youtubeon Anthony Robbins videójára, azt hiszem az a címe, hogy pár perc alatt megment egy házasságot. Nézd végig, magyar felirat van hozzá. És utána dönts.
9/10 anonim válasza:
Ja, már csak azt kell eldöntened, hogy dörzsiszivacs, vagy drótkefe?
10/10 anonim válasza:
A házasságot nem menteni kell, hanem elkerülni... :)
36 F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!