Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hét járás után újra csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hét járás után újra csak barátok. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Barátok voltunk, és még a barátság elején össze is jöttünk. Egy hét után viszont rádöbbent a srác, hogy míg barátok voltunk, jobb volt, így megegyeztünk, hogy megint csak barátok leszünk. Azt mondta, lehethogy csak azért akarja ezt, mert még nem heverte ki az előző barátnőjét (miután szakítottak azután pár nappal mi már össze is jöttünk:/). Szóval most barátok vagyunk, ami nagyon jó, mert nagyon jófej, és rajta kívül nem ismerek a lakóhelyemen senkit. Vélemények?:D

16/L

2009. dec. 17. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:

hááát..

egy hét járás nem túl nagy szám.. maradjatok barátok, aztán max később újra próbálkozol :)

17/l

2009. dec. 17. 21:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Én nem biztos, hogy akarok még nála próbálkozni. Magam sem tudom. Teljesen meg vagyok zavarodva.:D Viszont nagyon jól elhülyültünk együtt a járás előtt. Mikor meg jártunk, akkor tökcsöndben voltunk, nem hülyültünk, komolyak voltunk. Most azt kívánom, bárcsak ne jöttünk volna össze, de közben meg néha annyira kívánom a csókját.:S Már nem tudom, mi van.:/
2009. dec. 17. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez nem úgy működik, h "most barátok vunk, hnap meg már járunk, juppí, már csak 3 óra éjfélig..." Ha elvagytok, és tetszetek is egymásnak, akkor előbb-utóbb úgyis összejöttök :)

Sok sikert :-)

2009. dec. 17. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!