Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok vagyunk, de ez túl megy a barátságon. Szerintetek?
a hozzám legközelebb álló fiúról beszélünk. elméletileg én vagyok a legjobb lány barátja. viszont több dolog is történt, ami arra utal, hogy ő ezt nem csak barátságként éli meg, ami nem is lenne baj, mert tetszik, csak azt mondta, hogy neki egy másik suliból tetszik valaki.
1-2 jel, ami szerintem túl megy a barátságon,mégis megtörtént:
összecsuklasztotta a lábamat, mikor előtte álltam, ő pedig ült, így az ölébe ültem. ott átkarolt, rám dőlt. a kezem a térdén volt, ő pedig a kezét a kezemre tette.
ha valakit érdekel, és segítene, üzenetekre is válaszolok és szívesen fogadom őket.
előre is köszönöm 15L
igen, szeretném, csak nem élem bele magam, mert egy barátságot nem akarok ezzel elrontani, hogy esetleg csak én érzek többet.
azt elfelejtettem megemlíteni, hogy pár hete még nem ölelt meg, mondván én állok hozzá lányok közül a legközelebb és nem akarja elrontani a barátságot, hátha belém szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!