Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony fiúk ugye nem kellenek a kutyának sem?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 20:37
11/27 piriiiiii 

válasza:

Mi ez a fasság má' megint?
12/27 anonim 

válasza:

de igen
tudod lehet nem ez az oka, hogy ha nem találsz magadnak barátnőt, csak könnyebb ilyenekre fogni
fogadd el magad, legyen egy kis önbizalmad és máris több sikered lesz
13/27 anonim 

válasza:

Nem a testsúly számít, hanem a hozzáállás.. Én 20 éves vagyok 57 kg, és minden partyban összehozok valamit ha szeretnék.. Haverom 19 éves 110 kg és még nem volt barátnője sem..
14/27 A kérdező kommentje:
ezek a vékony fiúk biztos jóképűek,akkor persze nem számít a testalkat,de a rondaságot csak izmos testtel lehet némileg ellensúlyozni
2014. márc. 28. 20:54
15/27 anonim 

válasza:

Nekem például vékony,magas pasi kellett,és másfél éve együtt vagyunk.Te meg szedj magadra egy kis önbizalmat.
16/27 anonim 

válasza:

nekem tetszenek de ne legyen vézna azért (minimum 70kg legyen)
17/27 anonim 

válasza:

Nekem számít a testalkat, már elmondtam ezt is. Ezért TETSZIK a vékony. :D Képzeld, van ilyen is!
18/27 A kérdező kommentje:
Ja,ezt már 500x leírtad mindenhová,hogy a barátod 60 kg és imádod.Oké,ez egy lány,aki ráadásul foglalt is.
2014. márc. 28. 21:03
19/27 anonim 

válasza:

Te meg 500x kiírtad a nyomorult kérdésed, ahová többen is válaszoltunk hasonlót. Ennek ellenére nem fogod fel, hogy nem igaz, hogy egy ilyen fiú "nem kell a kutyának sem" az alkata miatt, és gyártod a beteg kifogásokat (hazudok, meg biztos ezek a fiúk ellensúlyozzák..stb.). Milyen választ vársz mégis?! Hogy dögölj meg egyedül, vagy mi?
20/27 anonim 

válasza:

Szerintem az alacsonyvékonyos rinyagép meg a menőcsávó-nyomingeres kérdéseket is ugyanez az elmebeteg rakosgatja ki :D Igazán elkaphatná már valami pszichiáter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!