Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok, nektek is szempont, hogy a partner ne legyen vallásos?
a tapasztalataim alapján nem sokat jelent ez.
az esetek 99%ban ez nem más,mint egy közös családi esemény a részéről.
pl van egy munkatársnőm aki minden vasárnap megy templomba a gyerekeivel meg a férjével,de mégis lazán dug velem.
az,hogy tudom,hogy vallásos,csak egy jó téma felvetés ha unatkozom.
ezt a kolléga nőmet kb havi 1 szoktam oltani az ősi idegen elmélettel,hogy isten ufó,példákkal személtetem neki a dolgot,a nat geo dok filmeknek köszönhetően végtelenek a felvethető témák.
és rövid párbeszéd után kiderül,hogy jobban ismerem a bibliát a vallás és rituálé történetet is,mint ő,mert engem alapból érdekel a téma.
de ideális esetben sem tartom negatív dolognak,mert adhat egy viszonyítási pontot a komolyan hívőnek,amit kamatoztathat az élete más területein.
ilyen volt egy sportoló barátnőm.
ő nem járt templomba,nem hitt a szemfényvesztésben,rituálékban,de komoly hite volt.
és ezt a hitet ki tudta vetíteni a sportban elért eredményeire és önmagára is.
vagyis jóban volt önmagával,kedvelte és elfogadta önmagát,ami tapasztalataim alapján igen ritka a nőknél.
ha pedig a győzködős dologra gondolsz elsősorban a hívő alatt,ők nem hívők,hanem a vallás csak egy eszköz számukra,hogy kapcsolatotokat témát találjanak az elidegenedett magányos világukban másokkal.
ők lelki sérült,magányos emberek,ilyen emberekre meg nincsen szükségem ha vallásos ha nem,tök mindegy.
Nekem épp az ellenkezője szempont, szóval csak és kizárólag a saját vallásom követőiből válogatok, még akkor is ha lehetne világi barátnőm. :) Bocs, csak meg akartam törni a sort. (de ettől még igaz)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!