Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok, nektek is szempon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok, nektek is szempont, hogy a partner ne legyen vallásos?

Figyelt kérdés
Mostanság egyre több kérdésnél olvasom, hogy "az jó pont, ha nem vallásos", meg hasonlók. Ti hogy álltok ezzel?
2014. márc. 27. 21:41
1 2
 11/17 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
Nekem mindegy.
2014. márc. 27. 22:16
 12/17 anonim ***** válasza:

a tapasztalataim alapján nem sokat jelent ez.

az esetek 99%ban ez nem más,mint egy közös családi esemény a részéről.

pl van egy munkatársnőm aki minden vasárnap megy templomba a gyerekeivel meg a férjével,de mégis lazán dug velem.

az,hogy tudom,hogy vallásos,csak egy jó téma felvetés ha unatkozom.

ezt a kolléga nőmet kb havi 1 szoktam oltani az ősi idegen elmélettel,hogy isten ufó,példákkal személtetem neki a dolgot,a nat geo dok filmeknek köszönhetően végtelenek a felvethető témák.

és rövid párbeszéd után kiderül,hogy jobban ismerem a bibliát a vallás és rituálé történetet is,mint ő,mert engem alapból érdekel a téma.

de ideális esetben sem tartom negatív dolognak,mert adhat egy viszonyítási pontot a komolyan hívőnek,amit kamatoztathat az élete más területein.

ilyen volt egy sportoló barátnőm.

ő nem járt templomba,nem hitt a szemfényvesztésben,rituálékban,de komoly hite volt.

és ezt a hitet ki tudta vetíteni a sportban elért eredményeire és önmagára is.

vagyis jóban volt önmagával,kedvelte és elfogadta önmagát,ami tapasztalataim alapján igen ritka a nőknél.

ha pedig a győzködős dologra gondolsz elsősorban a hívő alatt,ők nem hívők,hanem a vallás csak egy eszköz számukra,hogy kapcsolatotokat témát találjanak az elidegenedett magányos világukban másokkal.

ők lelki sérült,magányos emberek,ilyen emberekre meg nincsen szükségem ha vallásos ha nem,tök mindegy.

2014. márc. 27. 22:25
 13/17 anonim ***** válasza:
nem érdekel, hogy vallásos, csak engem hagyjon ki belőle
2014. márc. 27. 22:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem zavar ha őt se, hogy én ateista vagyok.
2014. márc. 27. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem épp az ellenkezője szempont, szóval csak és kizárólag a saját vallásom követőiből válogatok, még akkor is ha lehetne világi barátnőm. :) Bocs, csak meg akartam törni a sort. (de ettől még igaz)

23/F

2014. márc. 27. 23:28
 16/17 Solarian ***** válasza:
Nekem alapból nem szempont. De a vallását ne hozza be a kapcsolatunkba. Én vallásosnek voltam nevelve, de úgy láttam, hogy az egyházak az egészet arra használják ki, hogy hatalomhoz jussanak. Úgyhogy az utolsó dolog ami érdekel a barátnőmtől az a vallás. Ha úgy gondolja, hogy nem zavarja, hogy birkaként tekintenek rá, ám legyen, de engem hagyjon vele békében.
2014. márc. 28. 18:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Még szép!
2014. jún. 20. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!