Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak tudtok ajánlani szex partner kereső oldalakat?
a szex partner kereső oldalakban fogsz inkább csalódni :/
kár, hogy itt nem, de megértem
Szóval hogyha 1 lány keres olyan oldalt ahol ezzel kapcsolatban ismerkedhet másokkal akkor rögtön kamu?!
Attol h veled senki nem akar ismizni, mert ronda vagy, vagy egyéb okok miatt :P nem kell kötekedni másokkal!
"Szóval hogyha 1 lány keres olyan oldalt ahol ezzel kapcsolatban ismerkedhet másokkal akkor rögtön kamu?!" - Pontosan így van.
Amúgy meg, vicces vagy, és túl fiatal! Miből gondolom ezt? "Ismizni", meg, hogy ronda vagyok. Miért lennék? Gondolod, hogy aki itt válaszolgat MINDENKI "ismizni" akar? Gondolod, hogy egyedül vagyok? :)) Tévedsz, de nem mondok rád rosszat, hiszen nem ismersz.
Pici lány, miért lenne az kötekedés, ha megírtam a véleményem, hogy szerintem, ez kamu kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!