Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak tudtok ajánlani szex partner kereső oldalakat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda... csak szeretnék válogatni. :) légyszi ne küldözgessetek üziket, hogy "én..." stb... nem fogok válaszolni. :P Csak 1-2 olyan oldalt, ahol nem kamus fiúk vannak, és akik tényleg eljönnek ha meg van beszélve v valami.#szex társ keresés
2014. febr. 27. 17:03
11/12 anonim válasza:
Vállalom, hogy ronda vagyok.
Nézz meg itt: [link]
Látod? Én meg merem magam mutatni. Te nem. Én ronda vagyok, te gyáva? :))
De ettől még van barátnőm és együtt élünk. Hajnali egy? Nem ügy. Ma reggel hatkor feküdtem le. Filmes vagyok, operatőr és vágó. Reggelig dolgoztam a gépen. Különben, egy hetet most nincs itthon a b.nőm, elutazott vidékre. De olyan is van, ha itthon van, hogy reggel fekszem le és akkor átalszom a délelőttöt. Nem ügy!
Nézd meg, hogyan vágok: [link]
De most akkor ne kezdj el találgatni, hogy keresek-e vagy nem keresek barátnőt. Nem keresek. Van. Ja, és olyan ronda vagyok, hogy már csúf nem is lehetek. :-D Ezen már nem fogok veled vitázni. Inkább jól elszórakozom ezen. Írjál még, még, még? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!