Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok ismerkedésnél ez mennyire szempont?
eléggé az.
de hibázni lehet,de ne legyen analfabéta.
Nekem fontos. Chaten mondjuk billentyű félreütésért nem kezdek el hápogni, de a "megilyed", "mien", "meik", "boltba voltam" és hasonlóktól falra mászok és általában onnantól vége is.
17/f
Elég fontos, és persze az is, hogy tudjon normálisan fogalmazni, írjon összetett mondatokat és ne csak valami tömör halandzsa legyen az egész. A rövidítéseket sem szeretem.
szal lehetőlleg ne így irjon h nemtudom.. meg azt se tudja mit is ír éppen.. meg h képetelen nagybetűket haszlni.. meg így 2 pontal választ el mindent.. azt sem veszi észre h a fél szövegje pirosal van lahuzva..
Lehetnek rövidítések, elgépelések, de azért tudjon helyesen gépelni, és legyen jó helyesírása.
Legnagyobb halálom az az idióta aki még írásjeleket sem tesz. Az hogy pont vagy vessző még úgy ahogy elnézhető, de mikor valaki a kérdése után se rak egy k..rva kérdőjelet attól én a falra mászok. Főleg mikor mindenre vissza kell kérdezzek hogy kérdezed vagy mondod?
Szóval ja, írjon helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!