Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
Belezúgtam a legjobb barátomba. Mióta az egyik VOLT LB-m kikotyogta, rettenetesen bunkó velem. Aztán ez pár nap múlva abbahagyta. Majd a következő héten sokkal de sokkal bunkóbb lett. Azután inkább kerültem. Csak olyan voltam mint a nyomik és a facebookját néztem. Látta, hogy egy nálam sokkal szebb lány írt valamit az egyik fotójára amiben becézgette mire legalább 2-3 órát azzal töltöttem hogy Taylor Swiftre bőgtem. Aztán feldagadt képpel odaültem a gép elé hogy megnézzem ki az. Aztán kiderült,hogy az unokatesója volt. Aztán mögém ültették és amikor ketten beszélgettünk jófej, vicces, értelmes, meg csak úgy cuki. Aztán a haverjai oda jönnek és elkezdi hogy "fordulj előre" meg "maradjál már" igazából mást mond de azt nem akarom leírni. Volt már hogy egész délután a szobámban összekuporodva a földön zokogtam. Tudom nem normális ez de nagyon el kellene felejtenem, különben tuti belehalok a fájdalomba. A korom miatt aki cikizni akar az húzzon a *****ba. erre a véleményre nem vagyok kíváncsi. Csak az érdekel hogy felejtsem el.
11/L
Ennyi idösen mėg barbizzál !
Istenem...: (
Tudom hogy ezt kell tennem de HOGYAN! Amúgy azért mert még fiatal vagyok lehetnek normális érzéseim és gondolataim. És igen lehet ennél nagyobb csalódások is lesznek az életemben de most itt ez a probléma és megszeretném oldani: Több ilyen választ nem szeretnék kapni
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!