Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szabolcsi lányok szebbek, rendesebbek és aranyosabbak, mint a hajdú-bihariak?
Figyelt kérdés
Bár ez mindenben így van, ha ezt a két megyét nézzük. Szabolcsban még a levegő is jobb, mint Debrecenben.2014. márc. 22. 20:53
2/9 anonim válasza:
Ez pont fordítva van. A Szabolcsiak agybetegek. :D
3/9 anonim válasza:
biztos debreceni vagy, azért gondolod:)
egyébként én max az NYF-seket tudom a DE-sekkel összehasonlítani, kétségtelenül az NYf nyer minden téren.
nemcsak külső megjelenés, ittmki jófej, kedves, barátságos, mármint a fősulin, egyébként minden városban van mindenféle ember
4/9 A kérdező kommentje:
Egyik sem vagyok, de mindkét megyében sokat járok, és ez a tapasztalatom. Szabolcs messze veri Hajdú-Bihart.
2014. márc. 22. 20:59
6/9 A kérdező kommentje:
Értelmesebbek, mint feléd.
2014. márc. 22. 23:54
7/9 anonim válasza:
5-ös kapd be!
Miért hol laksz?
Dániában?
IQ nuku...
8/9 anonim válasza:
Ez annyira aranyos tőled most adtál nekem egy kis önbizalmat
(Szabolcsi vagyok és Debrecenbe megyek gimibe)
Köszönöm ^-^
9/9 anonim válasza:
Már régi kérdés de na😂 A debreceniek nagyon lenezik a falusiakat, kivaltkepp a szabolcsiakat. 3. eve jarok ide suliba, foleg a tajszolas miatt koveznek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!