Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok itt ilyen szép, napsütéses időben? Ma már voltatok kint a szabadban, ha igen, mennyit?
Figyelt kérdés
Én azért, mert számítógépfüggő vagyok.2014. márc. 22. 15:00
1/18 anonim válasza:
mert fáradt vagyok
ma még nem, de tegnap sokat voltam kint
2/18 anonim válasza:
Voltam kutyát sétáltatni nem mértem hány percet,de sokat.Amúgy meg a hét minden napja arra megy el,hogy egyetemre kell tanulnom,szóval most is ezért vagyok bent,mert muszáj! :D
3/18 anonim válasza:
már volt 2-3 órát most nemrég jöttem be és mert jóból is megárt a sok :D
4/18 anonim válasza:
Én meg egész héten dolgoztam suli mellett, úgyhogy hulla vagyok.
5/18 piriiiiii válasza:
TAKARÍTOK!
És amikor kint voltam az udvaron a szép, napsütéses időben, akkor is KOCSIT MOSTAM.
6/18 anonim válasza:
Most jöttem meg a szomszéd faluból, egy barátnőmmel voltam, kb 2 órát. Most azért vagyok itt bennt,mert tanulnom kell, meg takarítanom is kéne.
7/18 ShapeShifter válasza:
én melózom napi 14 órában. az étterem a pincébe van, lehetőségem sincs kimenni egyenlőre, amíg nincs kerthelység.
szabadnapokon egész nap kint vagyok jó időben, bringázunk és sörözünk, fröccsözünk, este meg kockulok, akkor már hideg van.
8/18 anonim válasza:
Voltam,és nagyon fúj a szél,pedig igazán szépen süt az idő.
10/18 anonim válasza:
nincs kedvem élni mindjárt filmezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!