Pasik, ha ti gyönyőrű zöld, tavas helyen laktok, ahol jókat lehet sétálni, ilyen szép, napsütéses időben császkáltok a barátnőtökkel, ha az időtök engedi?
Figyelt kérdés
Vagy taliztok a lakásba,és ott dumáltok,stb.,esetleg együtt laktok,de otthon ütitek el az időt?2013. jún. 20. 23:57
1/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem ülnék otthon, ha ilyen szép lenne a környék meg jó lenne az idő, bár most nagyon meleg van, de nem muszáj délbe sétálgatni..késő délután pont ideális. Szerintem nagyon jó kis dolog lenne :)
2/9 A kérdező kommentje:
Persze,nem pont a legnaptűzőbb időpontban!Még este 9kor is süt a nap!:)
2013. jún. 21. 00:21
3/9 anonim válasza:
nálatok ez a bent ülős dolog a helyzet? vagy még nem tudod hogy hol találkozz vele?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem,csak van egy pasi,aki ilyen helyen lakik,de nem látom lánnyal!Lehet nincs barátnője?Mert ilyen időben,és helyen bent rohadni,hát,elgondolkodtató,hogy a pasi mért otthon ül a barátnőjével,ha van!
2013. jún. 21. 00:37
5/9 anonim válasza:
Had csinálja már azt, ami jól esik neki, és nem árt ezzel "kifejezetten" senkinek. :)
6/9 Salx Narval válasza:
Én is ilyen helyen lakok és ilyen rohadt melegben én is inkább otthon ücsörgök a jó hűvös szobában.:D Mindenre vágyom, csak nem a tűző napon sétálgatni.:D Máskor viszont otthon sem lehetne tartani.
7/9 anonim válasza:
Nem pont ilyen helyen lakok, de van a közelben. A párommal, s egyedül is császkálok elég sokat, mert imádok a természetben lenni.
8/9 anonim válasza:
Én gyönyörű, zöld, tavas és fenyőerdős helyen lakom és még magam is szívesen megyek ki a természetbe.
És naná, hogy a párommal is.
Amikor összejöttünk, akkor is sokat kijártunk az erdőbe, tópartra.
Most meg a kutyáinkkal együtt napi 2x. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Hagy döntse már el...?Ha a párod-ha van egyáltalán-sétálni szeretne,egyedül elmegy,te meg otthon ülsz s várod?Másik válaszoló,persze,nagyon meleg van,van akinek,jobb a szobában(na nem panelban)de ilyen szép helyen a párjával jó egy kis séta,nem a legtűzőbb napba!7-8körül este ideális nagyon,nem purcanunk ki a melegbe,elviselhető
2013. jún. 21. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!