Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van pofájuk az embereknek szexuális ajánlatokat tenni egy fiatal lánynak? Tegnap este munkában 3-man próbáltak meg ezt-azt?
csak szerintem szánalmas ez ?
23 éves vagyok és ilyen 40-50 éves férfiak vettek target-ba
#49 A kanokkal lehet, hogy igazad van. Te pedofil, vagy tizenéves vagy? A nők 30-40 körül érnek be igazán, erre a korukra már tudják mit akarnak, akkor kell ám nekik a nagybetűs FÉRFI. Egy 40 éves nőt sok 20-as pasi nem is tud kielégíteni, hiába kemény nekik, mint a beton. Max elélveznek, de a kielégülés már más tészta.
FIATAL NŐ! (Így jó?)
# 61/62
Meghagyom neked akkor 40 éves szottyosokat, felőlem elégítsék egymást a korukbeliek. Amíg lehet én inkább a 18+ huszonéves pincérlányokat választom.
"Én nem fogdosok frigid pincérlányokat."
személyiség zavar lvl 99
Szótárt meg csapd fel, hogy mire használják azt a szót.
Segítek, még a fejletlen testű, másodlagos nemi jelleget nem mutató kis zigóták azok, nem egy húszéves. Más szót keresel te ide.
# 58/65
Teljesen jogos a felvetésed, csak nem ebben az esetben, ez a szólás nem változó megyénként.
De segíthet a google is.
# 64/66
Fejtsd ki kérlek, most a kanadaira kellett volna asszociálnom, vagy a galád fogdosókra.
24 vagyok és jobban szeretem a feszes bört és a kemény csecseket, amiket nem köldöknél kell keresni.
Persze vagy pár milf akit megmásznék, de az aranyhaltól egy örök 19-est kérnék
jól van, hát már bizonyítottad a "következetességed" az imént. Lényeg, h kitartasz a véleményed mellett.
Arra asszociálsz, amire csak jónak látod.
A kitartásod előtt (jobb híján) mindenesetre meghajlok :)
# 69/69
Én örülök, hogy a már-már az erőszakos hangvételem mellett is megtartottad a hidegvéred, és kultúrátlan válaszoltál.
Ez becsülendő, én is meghajlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!