Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van pofájuk az embereknek szexuális ajánlatokat tenni egy fiatal lánynak? Tegnap este munkában 3-man próbáltak meg ezt-azt?
Figyelt kérdés
csak szerintem szánalmas ez ?
23 éves vagyok és ilyen 40-50 éves férfiak vettek target-ba
2014. márc. 21. 23:30
31/124 anonim válasza:
Szívem, durcás vagy? Mi a baj?
32/124 anonim válasza:
Keveset ajánlottak. Mindig van az a pénz, ne tagadd. Mindenki tudja. Egyébként meg szerintem is elég nagy gyökérség de attól még van az a pénz.. amit másra is lehetne költeni.
33/124 anonim válasza:
Van egypár ilyen őrült ipse. Az a gáz amikor a lány visszautasító velük, ezek akor is piszkálják szegény csajt. Ne foglalkoz velük olyan nagyon.
Vagy esetleg kérdezd meg tőlük: -B*szni akarsz?! (ha azt mondja hogy igen) -Akkor b*szd földhöz magad!
Taperászásnál meg kezdj el hangosan kiabálni velük. Hogy a többi vendég/munkatárs is meg halja.
34/124 Költőnő? válasza:
azért aki ilyeneket kommntel, mint egyesek, azokat szívesen összeengedném egy izzadt kamionos dekoltázzsal rendelkező, szakállas kanadai favágóval. Csak a kölcsönösség jegyében, h érezzék ők is a törődést.
35/124 anonim válasza:
Bocsi, most jöttem rá, hogy ki vagy! Nem akarlak én bántani. Még mindig túl személyes, hogy elmond nekem? Privátban is várok.
36/124 A kérdező kommentje:
53% kívánom neked hogy rakjon seggbe egy alkoholista kancigány.
2014. márc. 22. 00:07
37/124 A kérdező kommentje:
én nem tudom ki vagy..
2014. márc. 22. 00:09
38/124 Beviz Elek válasza:
Target-ba?
Google translate segíteni neked.
5/c gyors smoke és helpelek h +tanulj magyarul.
Egyébként mi a baj? Növelték az egódat, de nem kényszerítettek semmire
39/124 anonim válasza:
Pedig a nőnapon, eleinte nem, de később már kezdtél kedves lenni velem. Vagy tévedek? ÁÁÁÁ az nem jellemző. Ha módodban áll, akkor ne írd ki a nevem!
40/124 A kérdező kommentje:
most se tudom ki vagy.
2014. márc. 22. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!