Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van pofájuk az embereknek szexuális ajánlatokat tenni egy fiatal lánynak? Tegnap este munkában 3-man próbáltak meg ezt-azt?
csak szerintem szánalmas ez ?
23 éves vagyok és ilyen 40-50 éves férfiak vettek target-ba
Én pincérnőként dolgozom étteremben, ma egy faszi velem is elkezdett enyelegni, végig engem nézett, aztán meg félrehívott és elkérte a számom. Én 20 vagyok, ő volt vagy 40-50 közötti. Múltkor is bent volt az étteremben, akkor külön szólt a pincérnek, hogy én vigyem ki a kajáját. Meg írt nekem egy szerelmes verset is, de rohadt amatőr módon.
Ja, hát vannak ilyen analfabéták :D
Nemhogy örülnél!
Csak a szimpatikus, kedves, és szép nőknek szólunk be, és tapizzuk őket. A melóhelyemen a nőktől akkora öleléseket, puszikat kapok, mint az asszonytól soha. Ez mind bók! Ha nem tetszik, akkor ne engedd! Bár úgyis tudom, hogy tetszik.
1 nem vagyok a szépséged
2 semmilyent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!