Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az most télleg gáz, ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az most télleg gáz, ha nagyon lóg?

Figyelt kérdés
Egyre többször találkozom azzal a véleménnyel (fiúktól is, lányoktól is), hogy az nem szép, ha egy fiúnak nagyon tudnak lógni a heréi. Pl. ha olyan képet látnak, amin egy pasinak nagyon le vannak ereszkedve a tojásai. De én ezt nem értem, mert a herék mindenkinek feljebb húzódnak meg megereszkednek hőmérséklettől meg izgalomtól függően, viszont arról meg senki se tehet, ha valakinek nem csak nagyobb golyókat, de nagyobb zacskót is dobott hozzá a gép, és soxor harangoznak a tökei. Mégis majdnem mindenki fújol, hogy vkinek milyen fiatal korban már milyen vén tatásan lóg a zacskója, és undorító. Vélemények? Nemet, kort is, plz!

2009. dec. 16. 14:32
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Az általános cicimegítélésnek a plasztikázás ártott sokat, hogy az lett a mainstream, és aki ma tiniként belenő a szexbe, az a képek, filmek alapján már azt hiszi, az a default, hogy úgy néz ki egy csöcs. Vagyis egyre többen kezdik azt hinni, hogy az a természetes cicikinézet, ahogy a plasztikázott fest.

De herezacskóban (még) nincs plasztikázás, ott nem lehet azt mondani, h a mű felülírta a természetest.

A kilógó punciajkak talán egész jó példa. Na, egyébként azt se értem, h mi ez a mai mánia a fiatalok körében, h kiröhögik, akinek nem vonalasan záródó babapuncija van. Meg olyan baromságokat mondanak, h azért salátás, mert szét lett b...va, ami tiszta hülyeség.

2009. dec. 16. 16:01
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

'mindenkinek feljebb húzódnak meg megereszkednek hőmérséklettől meg izgalomtól függően'

Ez tényleg így van, de aki ilyenből ügyet csinál(nem rád gondolok itt) az már kegyetlen szörszálhasogaás. Jó, hogy abba nem köt bele, hogy az az anyajegy miért ott van ahol, és nem 3 cm-rel odébb. Vicc az ilyenen még gondolkodni is :D F

2009. dec. 16. 16:07
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal. Ha a lány szereti a férfit akkor kb észre se fogja venni. Igen én is ha csak nézek egy képet, és a pasinak lóg, nekem sem tetszik. De ha a szerelmemről lenne szó, akkor kicsit sem érdekelne. Egyébként van olyan ismerősöm akinek néhány centi állva a pénisze és megtalálja a maga szerelmét. Nekem sincsenek világbajnok cicijeim 21 évesen, de a párom engem szeret ahogy vagyok. Szóval érted az ilyen eltérések miatt - az úgy mond elvárhatótól - nem kell félni. Azért mert mindenhonnan a tökéletesnek mondott testek vannak.. pff nagy része nem természetes.

21/L

2009. dec. 16. 16:33
 14/37 anonim ***** válasza:
Szerintem a média is épp úgy ártott, és ez tett be mindkettőnek. Őszintén, amíg csak egymásét látta anyuci meg apuci, meg a bordélyházban sem az volt a lényeg, hogy hogy áll, vagy mekkora a hátsó, csak legyenek nyílások:)), addig nem igazán volt viszonyítási alap...
2009. dec. 16. 16:36
 15/37 anonim ***** válasza:
16.33vagyok ismét. Elfelejtettem leírni, hogy aki ezek alapján választ párt az sekélyes, és még azon is kiakad ha a férfi szőrösebb a nála elfogadottnál. Ha férfiben nézzük akkor pedig sikítófrászt kap ha a nőnek elkezd visszanőni a szemöldöke, vagy véletlenül épp kicsit szőrösebb a karja:D
2009. dec. 16. 16:36
 16/37 A kérdező kommentje:
A párválasztás az tényleg nem így megy, és nyilván, aki most lány létére fújol egy nagy lógó zacsin, az lehet, hogy élete szerelmével egy ilyet kap majd az ágyába, és akkor az lesz majd a legszebb f@sz neki a világon, emiatt aztán nem is akartam ebbe a párválasztásos irányba elvinni, mert nincs értelme. Engem inkább az egyre jobban terjedő általános közízlés (felfogás) akasztott ki ez ügyben. Hogy: de miért is undorító az?
2009. dec. 16. 17:07
 17/37 anonim ***** válasza:
itt ismét 16.33:) Értelek. Sajnos sok mindenben én is kiakadok, pont emiatt az elterjedt "norma miatt". Mindenkinek úgy kell már kinéznie mint aki most mászott le egy plakátról, nőkön sehol egy szőr szál se legyen mert milyen már ha mondjuk van a karján, amit ugye még nem sikerült elérni hogy mindenki szedjen. A pasiknak is lassan szint úgy szőrteleníteni kell, az én véleményem az hogy nekem nem kéne egy csupasz csiga, hacsak nem természetből adódóan szőrmentes:D Már a pasik is szoliznak.. szerintem sokkal szebb a fehér bőr, valamint inkább legyen pocak mint egy kigyúrt benga.. És holnapig sorolhatnám én is az eltorzult világ nézeteket.. Sajnos ez van, és főleg annak baj aki nem született mondjuk Bódi Szilvinek vagy ennek pasi megfelelőjének:)
2009. dec. 16. 17:13
 18/37 A kérdező kommentje:

Najó, berzenkedhetünk ezek ellen a dolgok ellen, de azért arra vigyázzunk, h nehogy átessünk a ló túloldalára, mert az igénytelenség, elhanyagoltság se okés. A mai fiatal nők egyébként általában sztem teljesen rendben vannak, az átlag igényességi szintjük egyáltalán nem alacsony, és most nem a naponta szoliba, körmöshöz és fodrászhoz járó barbikról beszélek, hanem az átlag normális csajokról. Azok tök rendben vannak, még ha pihés is a karjuk. De az átlagpasi, aki nem gyúr, szolizik és gyantáztat tetőtől talpig, az meg hajlamos arra, hogy a napi tusolásnál befejeződjön az igényszintje. Pedig azért a hónaljszőrt, orrszőrt, farokszőrt, körmöt stb. csak rendben kéne tartani. Nademind1.

Mindenesetre a nagyon lógó zacskó neked se tetszik, pedig berzenkedsz a tökéletességmánia ellen.

2009. dec. 16. 17:48
 19/37 anonim ***** válasza:
Nem nem tetszik, de nem lehet összehasonlítani az érzelmi világot azzal ha csak az ember lát valamit egy filmen vagy képen. Hiába próbálod csak egy oldalról megközelíteni, nem lehet! Ugyanis nem mindegy érzelem nélkül bele köthetek egy hatalmas görbe orrba. És én szerelmes vagyok a barátomnak hatalmas orra van és imádom, pedig érzelem nélkül kifejezetten nem tetszene. Na ezért nem lehet elkülöníteni, ugyanis ha a lógna a heréje az is imádnám.
2009. dec. 16. 17:56
 20/37 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor is maradjunk annyiban, hogy azért nem fújolsz meg röhögsz, mintha ez valami nyomi meg szégyellnivaló dolog lenne... Hanem, hogy ilyen is van, neked spec nem jön be. De egy csomó fiatal úgy viszonyul ehhez, mintha ez valami hendikep lenne, valami extrém negatív adottság. Mintha a mai 15-30 közötti férfiak 95 százalékának mindnek csak mérsékelten lógnának a tökei. A csajok legalábbis úgy tudnak rácsodálkozni a dologra, mintha még életükbe se láttak volna olyat, a fiúk meg cinkelik az ilyet.
2009. dec. 16. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!