Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az most télleg gáz, ha nagyon lóg?
Figyelt kérdés
Egyre többször találkozom azzal a véleménnyel (fiúktól is, lányoktól is), hogy az nem szép, ha egy fiúnak nagyon tudnak lógni a heréi. Pl. ha olyan képet látnak, amin egy pasinak nagyon le vannak ereszkedve a tojásai. De én ezt nem értem, mert a herék mindenkinek feljebb húzódnak meg megereszkednek hőmérséklettől meg izgalomtól függően, viszont arról meg senki se tehet, ha valakinek nem csak nagyobb golyókat, de nagyobb zacskót is dobott hozzá a gép, és soxor harangoznak a tökei. Mégis majdnem mindenki fújol, hogy vkinek milyen fiatal korban már milyen vén tatásan lóg a zacskója, és undorító. Vélemények? Nemet, kort is, plz!
soha nem ez alapján választottam párt. ha már szeretem és oda jutottunk, hogy lefekszünk nekem édesmindegy mennyire lóg, csak jó legyen mindkettőnknek. nem ezen múlik 28/L
2009. dec. 16. 14:39
2/37 anonim válasza:
"viszont arról meg senki se tehet, ha valakinek nem csak nagyobb golyókat, de nagyobb zacskót is dobott hozzá a gép, és soxor harangoznak a tökei. Mégis majdnem mindenki fújol," --- Erről most az jutott eszembe, hogy Te mit gondolsz arról, ha mondjuk egy 18 de akár 25 vagy 35 éves lánynak/nőnek nagy, lógó mellei vannak? Igen, már akár tizenévesen... Megesik. Az is "undorító" meg "gusztustalan" mások szemében, és leszólják, a nők meg takargatják, ha tehetik megcsináltatják (ami miatt szintén gondolkodás nélkül leszólják). Pedig csak "ezt dobta a gép".
2009. dec. 16. 14:39
3/37 anonim válasza:
Ja bocs, 23/L
2009. dec. 16. 14:40
4/37 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség! :D Csak tiszta és ápolt legyen. Legalábbis én ezen a véleményen vagyok.
Női mellben és nuniban is van többféle, mégsem fújol senki. :)
2009. dec. 16. 14:41
5/37 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam senkit gúnyolni, ha nagy lógós mellei vannak, inkább sajnálom vagy együttérzek vele. Tudom ugyanis, hogy ha egy mell nagy, akkor 80-90 százalékban nem tud olyan szépen állni, mint a cövek, a súlya miatt törvényszerűen megnyúlnak a szalagjai. Azt csak a műcici tudja, hogy hatalmas, de közbe úgy áll, mint egy kis kerek csöcs. A valóságban meg valamit valamiért: ha nagy, akkor bizony nagy valószínűséggel lóg is valamennyire (a ritka szerencsés kivételtől eltekintve).
2009. dec. 16. 14:51
6/37 anonim válasza:
Nem csak a nagyon nagy lóg... Kicsi vagy a közepes is, csak most épp nagyot írtam, mert az látványosabb. És látod sajnálod! Miért? Mert elítélik. És feltételezem Te sem rajonganál a barátnőd melleiért, ha a köldökéig lógnának, mint két csüngő kifli. Pedig az is mell, a funkciója ugyanaz, csak lóg. Kb ugyanannyi értelme van ennek is.:S Nem szólom le az ilyesmit, és nem is ítélkezem (mi felett kéne?), viszont megértem, ha egy férfi nem találja vonzónak... Nem az a megszabott ideál.
Mellesleg én még nem gondolkodtam soha azon, hogy most valakinek mennyire lógnak a heréi.:) Csak összehasonlítottam a két dolgot, amiért Te megjegyzéseket hallottál ilyesmire... Én is hallottam már, de lógó mellekre sokkal többet szoktam, pedig ugyanúgy nem a nő hibája, szóval érted...
2009. dec. 16. 15:10
7/37 A kérdező kommentje:
Én értem, és nem is vitatom, amit írtál, mert bizonyára jó párhuzam, amit találtál. Én elfogadom, ha vki szerint undorító, ha nagyon lógnak a golyók, csak szeretném megérteni, miért, és tudni, hogy hányan gondolkodnak így. Másrészt a melles példa ott azért kicsit sántít, hogy a herezacskó alapvetően "lógós műfaj", tehát inkább azon vok fennakadva, h miért számít ennyire, h milyen mélyre lógnak.
2009. dec. 16. 15:23
8/37 anonim válasza:
hát ezen szakadtam xD "valakinek nem csak nagyobb golyókat, de nagyobb zacskót is dobott hozzá a gép, és soxor harangoznak a tökei."
2009. dec. 16. 15:37
9/37 anonim válasza:
A mellek többsége sem az eget kémleli, hidd el.:) Pláne miután teljesíti természetes funkcióját. Nem az az alap, hogy kerek, kemény és peckes, csak épp ilyeneket lát az ember (ma már!) többet..:) De ma már olyan mellekre mondják (modellekére!), hogy lóg, hogy halvány lila gőzöm sincs, mi lóg azon! Én ezen szoktam kiakadni, ezért hoztam a példát:S De tény, hogy nem ugyanaz.:)
Ettől eltekintve én még tényleg nem gondolkodtam ezen soha.:)) De szerintem az alap akkor is ez lehet, egyszer kitalálták mi a jó, és azt látják - akárhol, képeken, videón -, hogy ez a normális, tehát ez az ideál. Ha nagyobb, jobban lóg, akkor az nem passzol a képbe, tehát leszólják. Úgy gondolják nem az a természetes, feltételezem. Nem tudom pontosan, be is fogom, mert csak tippelgetek..:)
2009. dec. 16. 15:46
10/37 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de akkor a nőknek se legyen gáz a lógó mell vagy a kiálló szeméremajak. Ezek olyan dolgok, amikről nem tehetünk. Valahol ott kezdődik a jó szexuális kapcsolat, hogy elfogadjuk egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!