Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! A kövér lányok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A kövér lányok is kellenek valakinek?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,és elég duci. Leginkább fekete farmert, együtteses pólókat hordok. Vállig érő, sötétbarna hajam van. Egy ilyen lányt is el tud valaki fogadni úgy, ahogy van, vagy tényleg mindenkinek csak a szép lányok kellenek?
2014. márc. 21. 17:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Szeretem, mert jó puhák XD
2014. márc. 21. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Milyen gonoszak itt egyesek... ha nem akar/nem tud lefogyni, akkor mit kell azonnal "fújj, persze, mert csak kifogás" meg disznózni? Megmit tudjátok, hogy milyen betegsége van? Nekem is van egy, emiatt sajnos alig tudok már teljesíteni, megértem az ilyet. Csak én elfogadtam magam, meg vészes sem vagyok.

Kérdező: tetszel magadnak? Elfogadod magad? Ha igen, akkor biztos lesz olyan, akinek kelleni fogsz! Ha nem, kíméletesen, lassan, okosan tegyél ellene. Ne itt kérdezd az embereket, látod, hogy felesleges. Egyikük sem ismer téged, hogy ítéljen.

2014. márc. 21. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem külső alapján ítélek de a külső dönti el hogy kihez vonzódsz,ez rád is ugyanúgy áll..
2014. márc. 21. 18:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Gyere! Kellesz nekem!
2014. márc. 25. 20:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Én vesebeteg vagyok kisgyerekkorom óta, azóta Prednisolon nevű szteroidot kell szednem, amitől nagyon elhízik az ember, de én úgy táplálkozom, hogy ne legyek kövér, mióta benőtt a fejem lágya, mert engem nagyon zavart a kövérségem. Most normális a testtömegem, te is tegyél így, mert a kövérséget táplálkozással le lehet küzdeni, nem kell feltétlen agyontornászni magunkat!
2014. márc. 25. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!