Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk férfiak meg mindenki aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T's lover kérdése:

Fiúk férfiak meg mindenki aki közte van! Nektek milyen alkatú lány jön be? Kort lécci!

Figyelt kérdés
Mármint értitek h darázsderekú vagy nagymellű nagyseggű vagy átlagos vagy... ;)
2014. márc. 20. 22:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a szép arcú, vékony, átlagos magasságú (esetleg kicsit az átlagosnál magasabb), inkább kisebb, formás fenekű lányok jönnek be. A mellének nem kell nagynak lennie :)

19/f

2014. márc. 20. 22:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi köszi :D oh más is írta a szép arcot. Azt is el tudnátok mondani?
2014. márc. 20. 23:12
 13/20 anonim ***** válasza:

onnantól kezdve hohy midenkinek más testalkat kell, értelemszerű hogy a szép arc is mást jelent.

a nők legnagyobb problémája a párkeresésben szinte csak önmaguk. ha el tudod fogadni magadban azt, amit nem tudsz megváltoztatni, és valóban teszel azért, hogy jobb legyél önmagadnál, akkor magabiztos, boldog nő leszel. egyébként emg csak egy silány nőimitátor, aki nagymellűdarázsderekú szőkekikent cicababa akar lenni..

2014. márc. 20. 23:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Olyan lány, aki ha a hátán fekszik, a köldöke egy szintbe van a bordájával. Tehát nem lejt a hasa a puncija felé.
2014. márc. 21. 07:04
 15/20 A kérdező kommentje:
#13 azt konkrétan nekem szántad? Mert én tök jóban vagyok magammal mióta a barátom meglehetőst gyakran elmondja h imádja a mindenem. Utálom a cicababákat :D
2014. márc. 21. 13:00
 16/20 A kérdező kommentje:

Oh és 14es! Érdekes megfogalmazás :D

És ami még a szép arcot illeti: csak olyasmire gondoltam h pl nagy szemek piros száj ovális arcforma kicsi orr...

2014. márc. 21. 13:33
 17/20 anonim ***** válasza:

arányos test, telt ajkak, bociszemek, hangsúlyos derék és csípő arány, testhez arányos mellméret, kerek popsi:)

[link]

2014. márc. 21. 14:46
 18/20 A kérdező kommentje:
Uccsó köszi szépen h minden benne volt! :)
2014. márc. 21. 15:38
 19/20 anonim ***** válasza:

13 vagyok, azt cak általánosságban értettem. az ilyen jellegű kérdések mögött általában magabiztossági problémák vannak.

felvetődik, ha nem, akkor mi a kérdés motivácója. általában ilyenkor érkezik valami terelő szöveg.

mivel midnenkinek más tetszik, a kérdés értelmetlen.

2014. márc. 21. 15:41
 20/20 A kérdező kommentje:

Jaaaa neeem csak egész egyszerűen kíváncsi voltam :D jóban vagyok magammal

Ezért kérdeztem, m mindenkinek más, és kíváncsi voltam kinek mi

2014. márc. 21. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!