Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a párom ilyen pitiáner okból nem akar gyereket, mint ez?
Azért nem akar saját gyermeket szülni, mert fél, hogy striás lesz a hasa, és nagyon meghízik. Számára NAGYON fontos a külső, olyannyira, hogy csak örökbe fogadni szeretne, mert ő még 40 évesen is igazi bombanő akar lenni, aki után néznek, így hű maradni önmagához. Mindig is népszerű volt, a gimiben imádták, a főiskola egy kész orgia volt neki, mindenki oda volt érte, mert gyönyörű és az alakja csúcsnőies. Bár azóta már nem teszi át gyakorlatba a túlfűtöttségét, a mentalitás azért megmaradt. Azt mondta, nem hajlandó feláldozni a külsejét, mert szeret szép lenni, jól kinézni, vékony lenni.
Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni? 29 éves.
Semmit. Eldöntitek, hogy tudtok-e így együtt élni, vagy nem. Én sem akarok gyereket, ugyan nem ilyen okokból, de engem sem tudna meggyőzni senki az ellenkezőjéről, de nekem a párom sem akar.
Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit szeretne az életben, neki mi a fontos és sajnos ha emiatt válik tarthatatlanná egy párkapcsolat, akkor annak ritkán van jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!