Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a domináns nőket kedvelik a férfiak?
Nem tudom a kérdésedre a választ.
De ez nem mondható el mindenkiről.
Az se hogy én az idősebb pasikhoz vonzódnék.
Én nekem néha elég nagy a pofám. kicsit karakán vagyok és ki nem állhatom a domináns pasikat akik dirigálni akarnak nekem.
www.quickmeme...com/img/29/29767b0db0e7945ae107f7e038c7634dd4d0651af850e764725a3bb75da3ccb6.jpg
F20
ma 14:32
Majd egy 18 éves "nő" (mivel 18 év felett már így kéne nevezni őket) a 35 év alatti "férfiakat" gyerekeknek nézi...
Gratulálok ehhez a felfogáshoz!
Egyébként 20 éves vagyok.
Én csak azért írtam ki ezt az elvont gondolkodást, mert szerintem a nők többsége (akik ezt az idősebbhez való ragaszkodást tartják természetesnek), nem érdemlik meg azt, amit a kérdező szeretne megoldani.
A kérdezőnek: Te ne vedd magadra, mert a te igényeidről nem hallottam.
Csupán annyit akarom mondani, hogy akinek az a normális hogy idősebbhez ragaszkodik, annak túl jó az, ha tönkreteszik érzelmileg. (elvégre nem a pasi teszi tönkre a csajt, hanem a csaj saját magát a pasi mellett)
És itt azokat a kapcsolatokat értem ahol konkrétan elvárás hogy a másik idősebb legyen, és nem az van hogy oda-vissza kapcsolat alakul ki egy kis korkülönbséggel - mert van hogy müködik, de nem úgy, hogy te csak ott nézelődsz.
Egyébként meg tapasztalatokból beszélek.
Otthagytam már egy idősebbért, mert akkor jobb fogásnak tűnt, most meg már megbánta a csaj, de hol is érdekel engem? Létezik olyan hogy büszkeség, és önbecslés, nem kell lealacsonyodni az ilyen fajta lányokhoz, mert aztán ott tényleg bemocskolod magad.
Bár senki nem fogja beismerni neked, mert 2 évezred alatt igencsak sikerült a világképet szilárdan beleverni a kultúrába és ezzel együtt az emberek agyába, hála még manapság is a konzervatív nevelésnek:
de férfiből legalább ugyanannyi alárendelt típus van mint nőben, és nőben is ugyannnyi domináns. Ha nem több. Ugyanis a nők természetüknél fogva jobban képesek a dominálásra, mondhatjuk úgy, ők az "uralkodó" nem: a testi fölényt leszámítva mindenben jobban teljesítenek a férifaknál, ami az irányításhoz kell. Hogy a világ egy olyan irányba haladt, hogy intelligens lények ellenére, egyedül a testi fölény számított a fennmaradásért vívott harcban, végül a nő lett mégis az "alárendelt" nem. Kiemelném az empátiát, a magasabb érzelmi intelligenciát, ezért is tartják őket fondorlatosnak. A másik pedig a szexuális "hatalom" amit már biztos az emberek többsége tapasztalt. Egy igazán jó nőnek olyan szintű szexuális energiája, hatalma van amiről a világ legjobb férfija is csak álmodhat. Szex-szel gyakorlatilag bármire rávesznek bárkit, és ennek még nem is fontos nyilvánosan látszania, sokszor az egész tudatalatt zajlik.
Érdemes elmélyedni az őskor illetve egyszerű törzsek történelmében ahol még nem volt ráerőltetve az emberekre a háború-centrikus férfiközpontú világkép. Az ilyen kultúrák mindig nőközpontúak voltak, hiszen még egy ultimate adu a nők kezében van, történetesen az embrió kihordása lényegében a faj továbbörökítése, amit a régiek mindig kiváltságos adottságnak tartottak. Bár manapság ez a tulajdonság már elhanyagoltabb. De talán tudatalatt még fontos szerepet kap.
És a női nem dominanciája nagyon sok ember tudatalattijában ott lappang és igazából nem tudnak vele mit kezdeni, hiszen a világ teljesen ellentétesen rendezkedett be. Ebből lesz a sok elfajzott perverzió, bár szerencsére, manapság már egyre intelligensek ahhoz az emberek, hogy megélhetik igazi alárendelt/fölérendelt énjüket nemre való tekintet nélkül.
Aki meg azt mondja, hogy aza természetes, hogy a két fél "egyenlő". Szerintem tökéletes egyenlőség nincs. Lehetetlen. Az egyik fél mindig dominánsabb, legalábbis valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!