Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a domináns nőket kedvelik a férfiak?
én mind a 2féle típust szeretem,de egy "dominánsabb" lánnyal jobban elvagyunk ,elhülyülünk mert hasonlóak vagyunk.De akkor is én maradok dominánsabb.Másképp nem is lehetne elképzelni :)
király mellé királynőt :D
azt viszont nem tudom néhány férfi miért szeret kisfiút játszani.ebben az esetben a nő inkább kihasználja a srácot.ahogy írtad :D
erre egy kérdéssel tudok válaszolni:
miért az idősebb pasikat kedvelik az azonos korú lányok?
Egyre inkább azt tapasztalom, hogy a nők többsége, még a félénkebbek, önbizalom hiányosok is domináns, irányító típusú férfiakat keresnek. Hiába a kedvesség, az odaadás és a figyelmesség a részemről, nem tudnak elfogadni, mert egyidős és kevésbé férfias vagyok az idősebbekhez képest. Nem is akarnak igazán megismerni, hogy milyen is tudok lenni, ha felszabadulok, inkább hülyének néznek és nem kérnek belőlem. Hamarabb választanak egy uralkodó típusú férfit, aki csak kihasználja őket, nem becsüli őket semmire, mint hogy egy olyan férfinak adjanak esélyt mint én. Pedig még meg is mondják, hogy tudják, hogy én biztosan hűséges lennék hozzájuk és bennem megbízhatnának. Aranyos pasinak tartanak, de ez mind kevés. Inkább egy olyan férfi kell nekik, akire felnézhetnek, nem baj, hogy semmi szeretetet nem kapnak tőle és fél/egy év múlva úgyis kidobja őket. Hát ilyen a mai nők többsége.
Itt egy válasz arra amit kérdezel, tudom elsőre nem válasznak tűnik, de igazából az. Mindennek megvan a maga "menete", ez is meg az is amit te írsz, többé-kevésbé valós.
4-es vagyok, remélem lejön a válaszomból hogy a mai lányok az idősebbekre gerjednek, mert lényegében ez a fő mondanivalóm az uralkodás mellett.
inkább legyen egy pasi => idősebb, és bunkó
mint => egyidős és normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!