Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El lehet felejteni valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet felejteni valakit ugy, hogy nem beszelsz vele, nem latod de mindig ottjar a fejedben?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 22:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Huuuh annyira szeretnem ha mar en is ugylennek mint te...

Es nem, nem is probaltam mas kapcsolatot. Egyszer megprobaltam ezalatt a 2 ev alatt egy masik sraccal, de megse ment, mindig a regi fiu jart a fejemben. Mindenrol, egyszeruen mindenrol o jutott/jut az eszemben. Eleg sok kozos dolog van annak ellenere hogy nem talalkoztunk szinte soha, hiszen minden nap beszelgettunk, mindig. Ha nem msn-en akkor sms-ben.

Es ez igy egy ideig eleg jol is ment, egyszer csak ugy a semmibol bejelentette, hogy van egy fel eves kapcsolata. Nagyon duhos voltam, de egyben aztgondoltm igy konyu lesz elfelejtenem. De aztmondta, hogy neki ez nem is fontos meg ilyesmi. Es hat meg az a tudat hogy foglalt, az se tudott ravenni hogy mashogy lassam ezt.

Jolenne vegre egy barat, de mindenkiben ot keresem...

2009. dec. 16. 00:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze h el lehet én is ezen megyek most átt naon szerettem de már érzem h kezdek sikerrel járni nekem szeptembertől tart ez és én még látom is néha és beszélek is vele! Csak akard naon sikerűlni fog!!
2009. dec. 16. 08:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom.:S Nekem ugywolt hogy 2 éve nyáron megismertem egy srácot Chatan. Uttána beszélgettünk egy csomot és ugye csak msn-en ismertük egymást. Aztán most nyáron találkoztunk is de én msn-en már beleszerettem tök aranyos meg minden.. aztán találkoztunk 2.szer. És hát ugyan oda jártunk bulizni és akkor is találkoztunk és összejöttünk.Aztán megwolt aminek megkellet és rá 2hónapra szakitott welem.:S szowal nem wolt hosszú egy kapcsolat.:S és még mindig szeretem,mondjuk beszélünk még msn-en meg néha találkozunk is és nem tudom elfelejteni wolt h 2hónapig nem beszéltem wele és szinte idegbeteg voltam már h nem beszélek vele.nagyon szeretem és nem tudom elfelejteni.:S szowal ö a "nagy ö ". De lehet h te elfogod felejteni (:
2009. dec. 16. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!