Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem sért, mikor elhordják a lányokat mindenféle kegyetlenkedő szörnyetegnek?
mi az, hogy "minden érthető"? :)
16 éves korom óta a jelenlegi barátommal vagyok együtt, jövőre tervezzük az összeköltözést, imádom, ő a mindenem; szerintem és mások szerint is kedved vagyok, nem igazán izgat mások véleménye, ha valaki nem kedvel, hát akkor így járt :)
szóval nem vagyok az általad kategorizált csoportban
ami pedig a videót illeti: az egyik csajszit ismerem, személyesen, és hát elég h.lye p.csa, már általánosban meg volt neki a fél évfolyam, és ami a videóban szereplő többi lányt illeti (bár egy pasi is szerepelt benne...), nem az a tipikus jókislánynak néznek ki (ergo néhány nő alapján ítélj meg egy egész nemet...)
és már ne is haragudj, de az, aki nem mer odamenni egy lányhoz, az tényleg nyuszi :)
egyik lány csoporttársam (főiskolára járunk) szerelmes az egyik fiúba, valószínűleg a fiúnak is bejön, mert állandóan az ő társaságát keresi, de a béna nyuszi nem képes elhívni randira, vagy legalább közölni vele, hogy haver, bejössz nekem, egy pasi legyen magabiztos, ne gyáva nyuszi
Melyik az a csaj, Nyugodtan megmondhatod, úgysem ismerem őket!
Azért linkeltem be ezt a videót, mert ez legalább kézzelfogható. Írhattam volna magamról is, de azt vagy elfogadod vagy nem. Megtapasztaltam már párszor azt, amiről mások is panaszkodnak.
Ami a srácot illeti, nyugodtan léphetne. Az ő helyzete elég egyértelmű lenne, csak azt a bizonyos lépést kellene megtennie. az már sokkal másabb, amikor ott van valaki a semmi közepén és semmiféle kapaszkodó nem áll a rendelkezésére.
Azért írtam, hogy érthető, mert lányként (főleg, hogy főiskolás is vagy) azért valószínűleg nem kellett olyan kellemetlen élményekkel szembenézned, mint egy fiúnak.
Az a lány, aki az autós jelenetnél van fehér pólóban.
Abból a szempontól igazad van, hogy nem értek olyan atrocitások, de ebben az is szerepet játszi, hogy nem vagyok az a pasizó típus. :) Viszont régen engem is értek megaláztatások, elég rendesen, amik a mai napig nyomot hagytak bennem, de voltam annyira erős, hogy felül emelkedtem rajtuk, és sikerült kiépítenem a mostani jellemem.
De gyorsan válaszoltál!
Ha érdekel, leírhatom, hogy milyen jellegű dolgokra gondoltam.
Véletlen, hogy most írtam, nem is néztem az időpontot.
Igen, érdekel, de arra már csak holnap reagálok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!