Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem sért, mikor elhordják a lányokat mindenféle kegyetlenkedő szörnyetegnek?
Az emberek nagyon szeretnek általánosítani.
Egyébként tudod, akinek nem inge...
nem sért,és ha ezek a palimadarak is megértenék,hogy miért csinálják ezt a nők,akkor ők is magukba néznének.
-megfelelek neked?foglalkoznál velem?rúgj belém kérlek!-
ilyen hozzáállással miért csodálkoznak,hogy a nő van olyan nagylelkű és megteszi azt amit kérnek?
csak te érzed sértőnek
a többieknek van önkritikájuk és tudják hogy komoly valóság alapja van a "sértésnek" gúnyolt valóságnak
akinek nem inge nem veszi magára
pl: kedves kérdező a világ legparaszttab emberének gondolsz, én meg tisztában vagyok vele hogy a nézőpontom néhány kivételtől eltekintve fedi a valóságot
Ez nem így működik. A vádlónak kell bizonyítania a vádlott bűnösségét, egészen addig, amíg ez nem bizonyosul be, fenn kell tartani az ártatlanság vélelmét. :)
Egyébként a való életben még nem hallottam senkitől semmi ilyesmit, csak ezen az oldalon. Itt pedig gondolom sok az elkeseredett férfi, akik itt élik ki a frusztrációjukat.
"Egyébként a való életben még nem hallottam senkitől semmi ilyesmit, csak ezen az oldalon."
Esetleg azért, mert élőben jobb, ha tartja az ember a száját, különben kiközösítik, megbélyegzik, stb...
De a helyzet attól még ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!