Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mi a szart jelent az "igazi férfi" fogalma?
Szerintem nekünk férfiaknak sincs fogalmunk róla,hogy mi az igazi nő.Picit gondolkoztam rajta tegnap,de őszintén szólva szerintem ezek jelentés nélküli fogalmak,amivel szeretnek dobálózni az emberek.
Azok is "igazi férfit" keresnek,akik amúgy buták,mint a föld és erkölcsileg annyira romlottak,hogy még némelyik sittes is értékes embernek tűnik mellettük.
Szerintem reális elvárásokat kell állítani és nem lesz senkinek sem gondja.
Amit észrevettem némelyik ilyen "igazi nő" vagyok egyednél,hogy leszarja,hogy hány embert bánt meg és mik a tettei következményei.
Minden esetre mindkét nemnél vannak selejtek.
Múltkor regisztráltam egy társkeresőre,mert nem tudtam,hogy milyen.A legvisszataszítóbb adatlapok azok,amiknél szerepel,hogy a férfi 180 centinél és 80 kilónál kezdődik például.Magyarul,amiken azt írják az alacsonyabb,vagy a véznább emberekre,hogy nem férfi.Ennyi erővel a férfiak is mondhatnák,hogy a nő 170 centi és 60 kiló alatt kezdődik és afelett,csak tehénről beszélhetünk.
Mellesleg én megfelelek a 180/80-as kritériumnnak,mert szálkásan vagyok 80 kiló.Szóval ne úgy vegyétek,hogy egy újabb hőzöngő 165 centis srác vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!