Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10ből hány lánynál feltétel, hogy a barátja izmos legyen?
nem kigyúrt,de valamennyire izmos
van erre valamilyen statisztika,felmérés?
80 kiló környékén az már tényleg lehet egy jó mérce :D :D :D
(most jól beszóltam neked ugy, hogy nem is tudok rólad semmit, de hát ugyis mindenki ezt csinálja ezen az oldalon)
#3: nem sértődtem meg, nem vettem beszólásnak :) De azért nem vagyok 80 kg, addigvan több, mint 20-am.
(Egyetértek, az anonimitás ezen az oldalon szárnyakat ad)
csak épp az izmokért szopni kell egy csomót, addig a lányokon a nagy mell sokszor az egészségtelen életmódtól (zabálás) alakul ki.
pl a középkorú nők is elhiznak, lesz nagy zsír tőgyük, meg nagy hátsójuk és még van pofájuk sexepilként kezelni mindezt.
A középkoru pasik meg az elhizás miatt kapnak egy szép kopaszodást meg sörhasat és a középkoru nőknek meg van pofájuk azt mondani, hogy "ne merészeljen ismerkedni vele sörhasas ürge"
KETTŐS MÉRCE
okés, ez kettős játék
van rendes, szép mell, ami természetesen nagy, meg van kövér nős
van rendes, sok munkával megnőtt kar, meg van jó kövér ember is akinek a kövérségével duplájára hízott a karja is.
Most lehet a szavakkal játszani, de ne lovagoljunk már ezeken. Értd úgy, hogy jó legyen.
De ha egyszerű válasz kell a kérdésre:
10/0, ha átlagos csajoknak nézünk
10/10 ha testépítő csajokat nézünk
10/5 ha csak simán sportos csajokat nézünk
ne higyjétek már mindig azt ti pasik, hogy egy vastagabb kar elég, hogy meghódíts egy lányt. Talán a diszkóban egy menetre, de partnernek biztos nem.
de miért nincs olyan szerencsés helyzetben a férfi nem, hogy a nagy részüknek genetikailag adatnak meg olyan adottságok, amik miatt feltétlen kellenek a szexre? Mert lássuk be, hogy igen ronda nőnek kell ahhoz lenni, hogy az ember lánya ne kelljen átlag pasinak.
Ezzel szemben pasiként minden ki xarért ki kell dolgoznod a beledet, ha nem születtél jóképünek, azaz nem tartozol a pasik felső 30%-ába.
(*a nőknél valamilyen ok folytán az átlagos pasi a felső 30%-ot jelenti, tehát ha valaki objektive átlagos pasi, az még a lányok szemében bőven csúnya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!