Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbi 4 feltételből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi 4 feltételből legalább 2nek teljesülnie kell, hogy barátnőt szerezzen valaki?

Figyelt kérdés

-jóképű

-izmos

-magas

-gazdag

az izomtibis(kigyúrjam magam) kérdésekre írják mindig a csajok,hogy nem baj,ha vékony a fiú,csak magad és helyes legyen.

ha viszont ez nem áll fenn,akkor igenis gyúrjon és legyen BMW-je.

a magas,de ronda srácoknak szintén a gyúrást ajánlgatják,esetleg a divatos ruhákat(pénz).

de megfigyelhető egy tendencia

ha egy fiú "alacsony vagyok/ronda vagyok/sovány vagyok" jellegű kérdést ír ki,jönnek az ellenpéldákkal,de akkor az minden esetben tartalmaz a másik 3 feltételből 2őt.

fiúk válaszára vagyok kíváncsi,a csajok kíméljenek a mellébeszéléstől.

2014. márc. 18. 15:59
1 2
 11/14 Panna_ ***** válasza:

- legyen jóképű (legalább is számomra tetszen), bár már voltam olyannal aki az elején nem tetszett arcra, de nagyon jófej volt és beleszerettem

- legyen minimum akkora, hogy ha magassarkút veszek akkor ne legyen kisebb, bár már volt kapcsolatom olyannal aki nem volt magasabb

- legyen minimum átlagos teste, még egy enyhe sovány is belefér, ha nem olyan, mint egy csontváz. Egy kis felesleg sem zavar. Az izmos az plusz pont, de nem elvárás (ez alatt sportos izmot értek, nem bodybuildert). Bár a mostani barátom is sovány volt, de azóta felhízlaltam, mert mostmár van mit ennie

- pénz nem érdekel, főleg, mert én nem szeretek másokon élni, köszönöm, de megdolgozom a sajátomért, de zavarna ha a pasi rajtam élősködne

- szexben legyen nyitott, szeressen szexelni, szeressen új dolgokat kipróbálni. Farka legyen azért 13 centi felett, bár már az egyik exnek kicsi volt, mégis jó volt a szex

- és a legfontosabb: legyen jófej, vicces, lehessen vele beszélgetni és jó ember legyen. Ha ezek megvannak, az összes többi már csak extra.

Ha pedig nem találtok olyan lányt aki hasonlóan gondolkozik és annak szeret amilyen vagy, akkor hipokriták vagytok, mert ti is azoknak udvaroltok akik túl jó csajok, jó testük van, nagy cicijük és gazdagokra mennek.

2014. márc. 18. 16:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Az egyik barátom nem magas, nem jóképű, nem gazdag és nem is izmos mégis van mindig barátnője.
2014. márc. 18. 16:36
 13/14 anonim ***** válasza:
a személyiség nem is számít? :'D
2014. márc. 19. 01:00
 14/14 anonim ***** válasza:

"Gondolom már nem a mai fiatal korosztályhoz tartozik a kollégád."

'90-es születésű. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nem nevezném öregnek.

2014. márc. 19. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!