Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a külsôbe fektetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a külsôbe fektetett erôfeszítéseket értékelik a csajok?

Figyelt kérdés

mindig mondják,hogy egy izmos test vagy kockás has milyen nagy munka eredménye és milyen kitartó a pasi

ezzel szemben a mûveltség,nagy tudás semmit nem jelent nekik,pedig ennek megszerzése is ugyanolyan nehéz feladat,csak nem fizikailag,hanem szellemileg

de ha ezt fitogtatod max kiröhögnek meg besorolnak a lúzer kategóriába,de ha befeszíted a 45ös karod akkor te vagy az ász,a jópasi

2014. márc. 18. 15:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
szoktam edzeni,de nincs lehetôségem igazán izmos alkatot építeni.az rengeteg idô,pénz,kaja és genetika kérdése is.
2014. márc. 18. 15:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de általánosítasz. A fiú, akivel most randizgatok, totál nem felel meg annak, amit leírtál. A srác nemrég gyógyult ki a rákból, mindig is giliszta alkatú volt, olyan mint egy égimeszelő deszka. Ezzel szemben olyan gyönyörűek a szemei és olyan belső értékei vannak, hogy teljesen belé szerettem. Valószínűleg, ha nem lenne okos, tisztelettudó, egyszóval értékes srác, nem is foglalkoznék vele. Ezelőtt nekem is ilyen tipikus "álompasijaim" voltak. Tudod... borosta, Zarából öltözködöm, ezért én vagyok a király... bár ettől eltekintve szintén kulturált és jól szituált srácok voltak. Szerintem nagy badarság. Sőt, az utolsó barátom, akivel 1,5 évig voltam együtt, jóképűnek sem volt mondható, de olyan remek embert ismerhettem meg benne, hogy életemben nem voltam még annyira szerelmes, mint akkor.
2014. márc. 18. 15:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy okos, intelligens férfi jobban bejön, mint egy kigyúrt, agyatlan divatmajom...
2014. márc. 18. 15:38
 14/19 A kérdező kommentje:

tehát a mostani szerelmed sovány,de magas,helyes arcú(gyönyörû szemek)

a volt barátod meg izmos,gazdag volt,de nem jóképû

értem

2014. márc. 18. 15:45
 15/19 anonim válasza:
Én osztály első vagyok a sportban is meg a tanulásban is szóval ez a kettő járhat együtt is! 18F
2014. márc. 18. 16:03
 16/19 A kérdező kommentje:
nem az a kérdés,hogy a jàrhat-e együtt
2014. márc. 18. 16:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdező! Te mennyi idős vagy? És milyen körökben mozogsz? Nem lehet, hogy rossz helyen próbálkozol?

Egy alap edzettség jó ha van, kell a férfias kiálláshoz, szerintem. De azt írod, hogy neked ez megvan, szóval innentől kezdve, ha az intellektusoddal már levetted a lábáról a lányt, tuti nem fog azért elutasítani, mert nincs kockás hasad. Legalábbis a normális lányok biztosan nem.

2014. márc. 18. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
"ez a sportos ÉS okos dolog akkor áll fenn,ha a fiú ronda.." Miért általánosítasz? Ez egyáltalán nem igaz.
2014. márc. 18. 16:40
 19/19 anonim ***** válasza:
azt állítod nem nézel ki jól ezzel a gyerekes általánosítással az intelligenciádról is bizonyságot tettél
2014. márc. 18. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!