Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom gusztustalannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom gusztustalannak a kis mellemet?

Figyelt kérdés

Kb. ekkorák: [link]

Nem látok bennük semmi szépet vagy nőieset. Egyszerűen gusztustalanok, nem tudok rá más szót...

2014. márc. 17. 23:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ne haragudj már 14-es, de leszbikus vagy? Ha nem akkor miért kéne neked nőként vonzónak találnod egy másik nő mellét? -.-"
2014. márc. 18. 06:52
 22/27 anonim ***** válasza:
Aha csak te! :D simám jó
2014. márc. 18. 08:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Egy újabb média-áldozat.
2014. márc. 18. 08:17
 24/27 anonim ***** válasza:
Csak Te, ugyanis nagyon szépek!
2014. márc. 18. 08:36
 25/27 anonim ***** válasza:
ez neked kicsi ? ezek ronda nagy mellek. Az igazi gyönyörű, kicsi, pihe-puha mell az ennél lényegesen kisebb...
2014. márc. 18. 09:12
 26/27 anonim ***** válasza:
Nekem is kb ekkora van, kicsit engem is zavar, de viszont a vékony alkatomhoz nem biztos, hogy menne nagyobb mell, mert az sem jó, ha aránytalan vagy. Annyi biztató van az én cicijeimben számomra, hogy legalább kerekek, és szép feszesek. Inkább ez, mintha nagy lenne, de lógós, vagy csúnya, formátlan.
2014. márc. 18. 10:06
 27/27 anonim ***** válasza:

# 26/26

Erről van szó, ezt írtam korábban.

Legyen arányos is, biztos neked is tökéletes.

2014. márc. 18. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!