Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom gusztustalannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom gusztustalannak a kis mellemet?

Figyelt kérdés

Kb. ekkorák: [link]

Nem látok bennük semmi szépet vagy nőieset. Egyszerűen gusztustalanok, nem tudok rá más szót...

2014. márc. 17. 23:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Sok nőnek azért nincs önbizalma, most nem a tinilányokra gondolok, hanem az idősebbekre, akiknek vannak már tapasztalataik, szóval azért, mert hiába olyan melle van, amit szépnek és csinosnak tartanak, összetalálkozik egy pasival, aki mondjuk max. végigsimit rajta aztán már nem is izgatja, esetleg még a pólót se veszi le a nőről, mert minek. Igy szerintem érthető pár nő helyzete és nem kell rögtön letámadni.
2014. márc. 18. 00:02
 12/27 anonim ***** válasza:
nekem bejon! szepek!
2014. márc. 18. 00:13
 13/27 anonim ***** válasza:
Sztem örülj neki, hogy ekkorák.. nekem még ekkora sincs.
2014. márc. 18. 00:18
 14/27 anonim ***** válasza:
39%
Hat gusztustalannak nem mondanam m nem az de azert szepnek se szep. Sajnalom de en noi szemmel nem latok benne se szepseget se semmi vonzot. Persze sok ruha elonyosen allna neki de nagyon sok nem.
2014. márc. 18. 00:28
 15/27 anonim ***** válasza:
Megmondom neked őszintén,hogy én sem látom szépnek a képen látható melleket.
2014. márc. 18. 00:32
 16/27 anonim ***** válasza:

jó az ilyen. szilikonosnál jobban szeretem. meg a terhesség utáninál (nagy mellnél)

30+

2014. márc. 18. 01:06
 17/27 Mr. Truth ***** válasza:
Ilyen mellek csokolgatását irta fel nekem az orvos *.* Én tuti körbe rajonganálak :$
2014. márc. 18. 01:12
 18/27 anonim ***** válasza:
Leszel a feleségem? *.*
2014. márc. 18. 02:03
 19/27 anonim ***** válasza:
szerintem ez szép. viszont lehet a tiedet gusztustalannak talalnam, nem tudom...azt nem lattam, lehet h szerinted csak picit különbözik, de az más szemében lehet gyönyörű, vagy akár bűnronda is...
2014. márc. 18. 02:07
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem mindenki egyforma, sok emberbe belerögzült ez a gigantikus csöcs mánia, lógó tejcsárdákkal. Kérdezném az mitől jobb?

Szerintem sokkal inkább esztétikusabb egy formás, feszes mell, hidd el ugyan annyira nőies.

2014. márc. 18. 03:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!