Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy ez az egyik legrosszabb érzés?
Figyelt kérdés
Csak,hogy témánál maradjunk: Amikor te szereted a másikat, de ő ezt nem viszonozza, és te attól vagy akár tehetetlen,hogy nem tudsz ezen változtatni.2014. márc. 16. 21:23
11/25 anonim válasza:
Megtört a laptopom töltőkábele! Nekem a legrosszabb.
12/25 anonim válasza:
Szívesebben lennék a kérdező által leírt helyzetben, mint abban amiben most vagyok. Két szerettem is meghalt egymás után. :'(
13/25 anonim válasza:
És mintha egy hangszigetelt,átlátszó dobozba zárva üvöltenéd rá.
14/25 anonim válasza:
Beletört az ásó az anyósomba, és még nincs kész a kert.
15/25 anonim válasza:
Az is rossz, mikor tusolás közben elmegy a meleg víz és már tusfürdős vagy teljesen, vagy nincs víz sem.
Az is, mikor a bankkártyád mindig nálad van, így nem viszel kp-t és a pénztárnál derül ki, nincs rajta elegendő pénz.
^^
16/25 anonim válasza:
Azért vannak komoly kommentek.:'D
17/25 anonim válasza:
Igen,az egyik legrosszabb érzés,de ezen tudsz változtatni,ha úgy állsz hozzá ezentúl.Van,amin nem lehet,az nyilván rosszabb dolog.
18/25 anonim válasza:
Régebben az egyik barátnőm, szintén nő vagyok, megszokta, hogy mindig van pólója alatt melltartó/top így mikor sétáltunk nyári melegben, levette, csakhogy aznap nem vette fel.
^^
19/25 Költőnő? válasza:
sztem az is rossz amikor lehetetlen helyen jön rád a cifrafosás
20/25 Mr. Truth válasza:
A legrosszab érzés mikor nyilvános wcben a szilva- tej kombo hatását adod ki magadbolés mikor végeztél akkor látod hogy csak egy wcpapir négyzet lifeg a gurigán... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!