Melyik a legjobb és legrosszabb érzés a világon?
A legjobb a szeretet, a legrosszabb a gyűlölet.
Közhely, de szerintem így van.
A legrosszabb a csalódás és a gyász
A legjobb az önzetlen segítségnyújtás után amit érzel és a szerelem, ha viszonzott.
Ja és fizikai:
Legrosszabb: A fogfájás
Legjobb: A masszírozás és a szex.
A legjobb érzés eddig az életemben /máséról nem tudok nyilatkozni/, amikor hosszas szenvedés és fájdalmak után a kezembe foghattam a gyermekemet. Az a pillanat minden fájdalmamat elmulasztotta. Nem tudom, mi annak az érzésnek a neve, szerintem leírhatatlan, de az biztos, hogy nem sokára újból átélhetem :)
A legrosszabb? Talán a hiány, amit egy elveszített barátunk/ családtagunk után érzünk /fokozva azzal a lelkiismeret furdalással, hogy nem mondtad el neki, mit is jelentett
Legjobb: Szeretet, szerelem, szenvedélyes szeretkezés, őszinte mély érzelmekkel teli beszélgetés
Legrosszabb: gyász, hazugság, csalódás, bármilyen fájdalom
A legjobb a boldogság és az orgazmus, ha jól csinálják :)
A legrosszabb a halálfélelem és fizikailag nem tudom. Még soha nem ért igazán nagy fájdalom. Volt pár, amikor elájultam, de azt meg nem éreztem, szóval nem volt rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!