Melyik a legjobb és legrosszabb érzés a világon?
Legjobb: beteljesült szerelem, az abból fakadó szexuális élvezet, valamint a személyes képességek kibontakoztatása, az abból fakadó érvényesülés, sikerélmény (pláne a kettő kombinációja, ha a szerelmed támogat is ebben, büszke Rád :) )
Legrosszabb: gyász, hirtelen sokk (pl.nem várt elhagyás, kiábrándulás a partner részéről),kombinálva a tehetelenség érzetével, illetve megtudni, hogy beteg vagy, és az állapotod, ha nem is halálos, de nem is javítható.
Azaz mindent összevetve legrosszabb a világon a tehetetlenség.
Fizikai: legrosszab nekem a fogfájás meg a fülfájás.
Szellemi:legjobb a viszonzott szerelem
legrosszabb a viszonzatlan szerelem és a bűntudat
Legjobb fizikai: Amikor megölel, megcsókol a szerelmed
Szellemi: Amikor boldog vagy, szeret a családod, a szerelmed is
Legrosszabb fizikai: Ezt nem tudom, nem igazán érzem a fájdalmat... :S
Legrosszabb szellemi: Amit most élek át... Van egy fiú, akit imádok. Elmondja, hogy szerelems belém, mondtam, hogy én is az vagyok belé... Becézgetett, legtöbbször viszont msnen beszélgettünk, ha pill.ben vagyok, számolta a perceket, mire visszajövök.. Tegnap letiltott msnről, nem hajlandó velem találkozni, hátam mögött lekur.vázott, nem hajlandó feloldani a tiltást, hiába kérdezte a barátnőm tőle, mi baja van velem, azt válaszolja, hogy hagyjuk a témát...Meghalok... :'(
A legjobb fizikai az orgazmus.
A legjobb szellemi a szerelem és a szeretet.
A legrosszabb fizikai nekem az volt, amikor a térdkalácsomból egy db letörött.
A legrosszabb szellemi érzés, amit rövid életem során átéltem az egy gyerekkori jó barát elvesztése, akivel az utolsó személyes találkozásunknál veszekedtünk és közöltem vele, hogy soha többet nem akarom látni. Telefonon beszéltünk és bocsánatot kértem tőle, de nem tudtam megölelni és nem mondtam neki, hogy szeretem. És már nem is tehetem meg. Szeretném látni és beszélgetni vele, mert hiányzik.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!