Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a tökéletes lány?
"Helyes, jóképű vagyok, sikeres vagyok, elismert vagyok, tisztelnek, magasabb társadalmi szinten vagyok, mint a korosztályom. Szép jövő vár rám. Ha sokat tudok nyújtani a lánynak, akkor miért ne várhatnám el én is ezt a lánytól?"
Mármint külsőségekben főleg meg anyagiakban, ugye, mert ez csak arról szólt. Ilyen hozzáállással kiválóan kifoghatsz egy szép csajt, aki majd 5-6 év és egy gyerek után meglép a pénzed felével. Olyasvalakiért, aki mást (is) tud nyújtani.
Akkor majd a magasabb pozícióból adódó több pénz is jól fog jönni, kisebb gond lesz pl. a gyerektartás.
#23 - azért az embernek az jut először eszébe amit fontosnak tart. Nem bántás, csak úgy mondom.
Ismerek olyanokat akik eljátszották ezt. Persze ebben ezek a csajok nem hibásak, mert a másik fél hajlandósága nélkül lehetetlen lett volna.
De mindegy, mert mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!