Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a tökéletes lány?
Figyelt kérdés
Én,mint helyes,magas,izmos,intelligens,sikeres fiú csak egy hasonlóan tökéletes lánnyal elégszem meg.Sajnos úgy tapasztalom ilyen nincs.Be kell érnem egy szintem alatti,kilencessel?2014. márc. 15. 20:29
11/24 anonim válasza:
hát sajnos akkor nincs más választásod: keresned kell egy tökéletes pasit
12/24 anonim válasza:
imádom a szóismétlést,te is szereted a szóismétlést?szóismétlést jó használni,mert nincs szókincsem,azért ismételgetem hogy szóismétlés
13/24 Költőnő? válasza:
hát ez a kérdés még mindig epic fail :D
14/24 anonim válasza:
#12, mielőtt mások írását kritizálod, tanulj meg normálisan írni. Majd csörgess meg mobilon, ha már tudsz normálisan írni, majd visszahívlak. ;)
15/24 anonim válasza:
Eloszor en is elnevettem magam, de azutan rajottem, hogy a kerdezonek sajnos igaza van... a nok mindig a naluk magasabb szintu ferfiakra pajaznak ez van. Nem tudsz veled egy szintut szerezni magadnak...
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm 8as
Megtehetem,hogy szelektálok.:)
2014. márc. 15. 20:47
17/24 anonim válasza:
Tudtam, hogy vannak nagyon buta emberek, de ilyen öntelt, ostoba gyökerekre nem számítottam...
Ráadásul több is van belőle...
I don't wanna live on this planet anymore!
18/24 A kérdező kommentje:
15ös ott a pont.nem fogom lejjebb adni a szintemnél,a tökéletesnél.megdolgoztam érte,megérdemlem.
ha van 100 millió forintod,nem fogsz egy panelban poshadni,hanem luxusvillát veszel.
2014. márc. 15. 20:50
19/24 anonim válasza:
#8as vagyok. De most komolyan, én és a kérdező miért nem szelektálhatunk? Mi miért értünk el valamit, ha ezt nem várhatjuk el a másik féltől? Miért ne lehetne 50-50 a párkapcsolatunk?
20/24 anonim válasza:
Isten éltessen téged 10. születésnapod alkalmából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!