Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kezdjek el szteroidokat szedni, hogy végre emberszámba vegyenek a csajok?
Figyelt kérdés
nagyon vékony vagyok,elkezdtem kondizni és mellé rendesen enni,de nagyon lassan fejlôdök,több év kellene izmos alkathoz,addig már nem bírok huszonévesen várni.a csajok rám se néznek,elfordulnak,elkerülnek,vissza se köszönnek a vékonyságom miatt(ezt már több elismerte).szteroidokkal fel tudnék szedni rövid idô alatt 10-12kg-ot aminek ugyan csak kisebb része izom,de nem baj,csak testesebb legyek!a káros hatásai sem érdekelnek,úgy sem ér semmit az életem magányosan,lúzerként2014. márc. 15. 14:19
11/24 A kérdező kommentje:
arról,hogy sosem volt senkim.még egy ölelés,csók sem.szted milyen esélyeim vannak így,tapasztalatlanul a korombelieknél,ha még nem is nézek ki jól?te is tudod a választ.
2014. márc. 15. 15:06
12/24 anonim válasza:
Jó külsővel semmit se fogsz érni, ha a személyiséged olyan amilyen! Biztos azért nem néznek rád mert nagyon bizonytalan vagy. 16 évesen meg ne akarj annyira nőt! 20 évesen se lennél elkésve vele hidd el!
13/24 A kérdező kommentje:
16 éves te ráérsz,azért írtam.nem kell sietned.
én viszont 22 évesen az utolsó lehetôségek elôtt állok...
2014. márc. 15. 15:08
14/24 anonim válasza:
Ja bocsi elnéztem a korod! Azzal sincs semmu baj, ha tapasztalatlan vagy. Inkább azzal, hogy cikinek érzed ezt!
15/24 C0r3 válasza:
Van 1 tanácsom számodra. Szerezz fiúbarátokat. Nem vicc, nagyon hasznos dolog. Egyrészt, mert társaságban nagyobb eséllyel ismersz meg lányokat, másrészt pedig ha a barátaid is lemennek edzeni ösztönözhetitek egymást. Járj el könyvtárba,táncra,akármilyen hülye is szarra. Még a hitgyűlés is jó. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nincs rossz belsőd, csak túl elkeseredett vagy hozzá, hogy a lányok észrevegyék ezt. Próbáld eljátszani a vidám srácot. Sok sikert! :)
16/24 anonim válasza:
na itt ez a turbógyuri aki arra veri magát hogy súlyzózik
hozzá képest rengeteg esélyed van
ink egy normális de nyeszlett mint egy izmos idióta
17/24 A kérdező kommentje:
vannak fiú haverjaim,szoktunk eljárni bulizni,engem olyankor levegônek néznek a csajok,rájuk meg nyomulnak
2014. márc. 15. 15:14
18/24 Költőnő? válasza:
már annyiszor elmondtuk itt, mindhiába: a kinézet csak egy dolog, akit csak az érdekel-felszínes és sekélyes. Hiába van vki rommágyúrva ha kb annyi tudja elhagyni a száját, h Hö? Nyilván nem Rád értettem, de hidd el, egy fejlett, férfias személyiség sokkal de sokkal vonzóbb.
19/24 A kérdező kommentje:
de itt csak felszínes lányok vannak :(
2014. márc. 15. 15:24
20/24 Költőnő? válasza:
ne ITT ismerkedj!!! Menj ki az életbe, világba, millió lehetőség van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!