Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kezdjek el szteroi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kezdjek el szteroidokat szedni, hogy végre emberszámba vegyenek a csajok?

Figyelt kérdés
nagyon vékony vagyok,elkezdtem kondizni és mellé rendesen enni,de nagyon lassan fejlôdök,több év kellene izmos alkathoz,addig már nem bírok huszonévesen várni.a csajok rám se néznek,elfordulnak,elkerülnek,vissza se köszönnek a vékonyságom miatt(ezt már több elismerte).szteroidokkal fel tudnék szedni rövid idô alatt 10-12kg-ot aminek ugyan csak kisebb része izom,de nem baj,csak testesebb legyek!a káros hatásai sem érdekelnek,úgy sem ér semmit az életem magányosan,lúzerként
2014. márc. 15. 14:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
arról,hogy sosem volt senkim.még egy ölelés,csók sem.szted milyen esélyeim vannak így,tapasztalatlanul a korombelieknél,ha még nem is nézek ki jól?te is tudod a választ.
2014. márc. 15. 15:06
 12/24 anonim ***** válasza:
Jó külsővel semmit se fogsz érni, ha a személyiséged olyan amilyen! Biztos azért nem néznek rád mert nagyon bizonytalan vagy. 16 évesen meg ne akarj annyira nőt! 20 évesen se lennél elkésve vele hidd el!
2014. márc. 15. 15:06
 13/24 A kérdező kommentje:

16 éves te ráérsz,azért írtam.nem kell sietned.

én viszont 22 évesen az utolsó lehetôségek elôtt állok...

2014. márc. 15. 15:08
 14/24 anonim ***** válasza:
Ja bocsi elnéztem a korod! Azzal sincs semmu baj, ha tapasztalatlan vagy. Inkább azzal, hogy cikinek érzed ezt!
2014. márc. 15. 15:09
 15/24 C0r3 ***** válasza:
Van 1 tanácsom számodra. Szerezz fiúbarátokat. Nem vicc, nagyon hasznos dolog. Egyrészt, mert társaságban nagyobb eséllyel ismersz meg lányokat, másrészt pedig ha a barátaid is lemennek edzeni ösztönözhetitek egymást. Járj el könyvtárba,táncra,akármilyen hülye is szarra. Még a hitgyűlés is jó. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nincs rossz belsőd, csak túl elkeseredett vagy hozzá, hogy a lányok észrevegyék ezt. Próbáld eljátszani a vidám srácot. Sok sikert! :)
2014. márc. 15. 15:11
 16/24 anonim ***** válasza:

na itt ez a turbógyuri aki arra veri magát hogy súlyzózik

hozzá képest rengeteg esélyed van

ink egy normális de nyeszlett mint egy izmos idióta

2014. márc. 15. 15:13
 17/24 A kérdező kommentje:
vannak fiú haverjaim,szoktunk eljárni bulizni,engem olyankor levegônek néznek a csajok,rájuk meg nyomulnak
2014. márc. 15. 15:14
 18/24 Költőnő? ***** válasza:
már annyiszor elmondtuk itt, mindhiába: a kinézet csak egy dolog, akit csak az érdekel-felszínes és sekélyes. Hiába van vki rommágyúrva ha kb annyi tudja elhagyni a száját, h Hö? Nyilván nem Rád értettem, de hidd el, egy fejlett, férfias személyiség sokkal de sokkal vonzóbb.
2014. márc. 15. 15:14
 19/24 A kérdező kommentje:
de itt csak felszínes lányok vannak :(
2014. márc. 15. 15:24
 20/24 Költőnő? ***** válasza:
ne ITT ismerkedj!!! Menj ki az életbe, világba, millió lehetőség van :)
2014. márc. 15. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!