Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kezdjek el szteroi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kezdjek el szteroidokat szedni, hogy végre emberszámba vegyenek a csajok?

Figyelt kérdés
nagyon vékony vagyok,elkezdtem kondizni és mellé rendesen enni,de nagyon lassan fejlôdök,több év kellene izmos alkathoz,addig már nem bírok huszonévesen várni.a csajok rám se néznek,elfordulnak,elkerülnek,vissza se köszönnek a vékonyságom miatt(ezt már több elismerte).szteroidokkal fel tudnék szedni rövid idô alatt 10-12kg-ot aminek ugyan csak kisebb része izom,de nem baj,csak testesebb legyek!a káros hatásai sem érdekelnek,úgy sem ér semmit az életem magányosan,lúzerként
2014. márc. 15. 14:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
A vékony nem egyenlő a lúzerrel.
2014. márc. 15. 14:21
 2/24 anonim ***** válasza:
nálam egy nő annyit nem ér h egy szem c vitamint bedobjak miatta:D de kinek hogy...szúrjad magad.
2014. márc. 15. 14:22
 3/24 anonim ***** válasza:

Persze amikor meg lesz valaki akkor meg fog érni az életed:D

Ne szedj szteroidot!! Csináld a gyúrást és ne foglalkozz azzal, hogy lassan haladsz, mert nem az izommal kell hódítani. A pénz nagyobb puncimágnes mint az izom, ha már külső segítségért fordulsz. Ami a legfontosabb, hogy tudj csajozni! Mindegy mid van, ha csak nyögdécselsz előtte.

2014. márc. 15. 14:23
 4/24 Költőnő? ***** válasza:
persze, szedj össze vmi felületes pitsát, aszt toljátok együtt a jóságokat
2014. márc. 15. 14:26
 5/24 anonim ***** válasza:

Ne!! Vegyél tömegnövelőt pl: Jumbo + fehétjét (ami jó neked, pl: BiotecUsa - Protein Power. És ne vízzel, hanem mondjuk egy erősebb zsírtartalmú tejjel keverd ki, lefekvés előtt mehet.)

Egyél sok ch-t: pl, rizs, krumpli, én nassnak szoktam enni, puffasztott rizst nutellával, vagy mogyorókrémmel.

2014. márc. 15. 14:42
 6/24 anonim ***** válasza:

nem csoda hogy nagyon bírom költőnő hozzászólásait

ha valaki nem fogad el olyannak amilyen vagy nem benned van a hiba hanem benne

okéka felszedsz 10-20kgt pikk pakk

azt ugye tudod hogy az a 10-20 kg olyan gyorsan le is megy ahogy jött? ja meg kapsz mellé vese, máj xy károsodást de semmi baj mert azt meg kezeled valami gyógyszerrel aminek ha szerencséd van csak enyhe mellékhatásai vannak mint pl fogyás agykár stb

bár az agykár már most is megvan ahogy olvasom

2014. márc. 15. 14:49
 7/24 C0r3 ***** válasza:
Jó hülyék vagytok. 15évesen kezdtem el gyúrni. Most 16 éves vagyok. A karom kerülete 20 centivel nőtt. (Alapból 20 cm volt, most 40) Amiket csinálok: fekvő,húzódzkodás,tolódzkodás,hasprés, és ezek nehezítetten. Nem kell hozzá tehetség, se fehérjepor, se szteroid. Mióta jobban néz ki a testem sokkal jobban érzem magam a testemben. Nem nagyon érdekel, hogy több csajt szedek -e fel vagy nem. Egyébként meg életem első barátnője úgy jött oda hozzám, hogy megtetszettem neki látásból :D Tudom elég gáz, de ennyit tesz az, ha jól nézel ki. Szteroidot semmiképpen ne tolj. Elrontod magad, és még a farkad is kicsi lesz. Majd ha megy egyben 15 egykezes fekvő, 5db egykezes húzódzkodás akkor aztmondom hogy elkezdhetsz súlyozni. Addig szerintem felesleges. Persze vannak olyan emberek, akik egyből akarnak sokat. Nekem 1 év elég volt, és nekem senki se mondja azt, hogy az sok idő. (16F)
2014. márc. 15. 14:56
 8/24 A kérdező kommentje:
16 évesen kössz...
2014. márc. 15. 14:58
 9/24 Költőnő? ***** válasza:
attyaég, mer' szted huszonévesen évesen miről maradtál már le olyan nagyon, úgy őszintén?
2014. márc. 15. 15:02
 10/24 C0r3 ***** válasza:
Hagyjuk már. Fogadjunk, hogy több barátnőm volt mint neked, és nemhiszem hogy a saját testsúlyodnál 30kilóval többet kinyomnál. Majd ha ezeket elérted, akkor szólj be a koromra. Nem én vagyok az, aki a könnyű megoldást választja, mert lusta tenni bármiért is.
2014. márc. 15. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!