Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meghódítani egy olyan pasit? Bővebben lent
Figyelt kérdés
aki osztálytársam, minden nap találkozunk, csomószor vagyunk olyan helyzetbe hogy 2en ülünk a terembe csak, vagy a folyosón, viszont soha 2 szót nem szólunk egymáshoz..ő is olyan magánakvaló, mintha nemis érdekelnék a csajok..pedig biztos tudnánk beszélni, ha lenne miről de olyan szinten nemlehet semmiről...meg én am is bátortalan vagyok..meg ha nem lenne ennyire magánakvaló lehet könnyebb lenne...az a baj hogy bejön, és minden nap látom, és ez így nagyon rossz...hogy alig beszélünk max 2 mondatot egy nap azis sulis dolog..2014. márc. 14. 21:50
1/3 A kérdező kommentje:
ja és én 16, ő 21 éves
2014. márc. 14. 21:51
2/3 A kérdező kommentje:
ja és nem osztálytársam, elrontottam a kérdést
2014. márc. 14. 21:54
3/3 anonim válasza:
Hova jár együtt egy 16 és egy 21 éves?@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!