Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked van szeretőd? Miért? Lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked van szeretőd? Miért? Lent.

Figyelt kérdés
Olyan emberek történetére lennék kiváncsi akiknek van vagy volt szeretője. Miért folyamodtál ide? Bántad e? Ha vége lett,miért? És honnan ismerted meg?

2014. márc. 13. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt néhány. S hogy miért? Mert jó. Mert olyat ad, ami az ifjúságomra emlékeztet. Ami a nevében van: valaki, aki szeret. Aki mennybe visz. Csak egyetlen egyet bántam meg, de azt nagyon. Ő megtanította nekem, mi az IGAZI szerelem.
2014. márc. 14. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Az exemnek nemreg ert veget egy 2 eves kapcsolata. A csaj mellett az elozo exevel folyamatosan lefekudt azt allitva, hogy az mindent megadott neki az agyban, izgalmas volt es mindig valami ujat vittek a dologba.

A kapcsolatat meg nagyjabol arra hasznalta, hogy biztonsagba erezze magat ill allitotta, hogy szereti a csajt.

Folyamatosan ferre jart de az elozo exet most eljegyezte. Azt mondta, hogy mindig kellett neki az izgalom es hajtja a vere.

Nekem nem volt sose szeretom de van valaki akivel mar honapok ota beszelgetek, viszont csak smsekben tartjuk a kapcsolatot esetleg hivjuk egymast. Nos viszont csak kettesben vannak. Sosem kerdeztem ra, hogy mi ujsag otthon mert nem akarok tolakodo lenni se nem varom el, hogy kiteregesse az otthoni dolgait hacsak nem onszantabol teszi. Amugy biztos vagyok benne, hogy nem kap eleg figyelmet. Nem banom az egeszet. Sajnalom. Nekem is kell a figyelme, neki is az enyem. Csokon kivul semmi mas nem volt koztunk. Tisztaban vagyok aval, hogy nem lesz ebbol semmi komoly, nem is kamuzik, nem kovetelozok, egyszeruen megmaradok abban amit ez a 'pozicio' kinal.

2014. márc. 14. 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Tisztelt 11-es nekem ezeket a párom is megadja. Egyszer mégis megbotlottam amikor terhes volt, nem vagyok rá büszke, de nekem a csók a nők a legfontosabbak az életben... Nem a pia meg a cigi,drog,kaja stb...
2014. márc. 17. 09:17
 14/16 anonim ***** válasza:

nekem a csók a nők a legfontosabbak az életben... Nem a pia meg a cigi,drog,kaja stb...

Ebben egyetértünk. A legtöbb szerető-história azonban csak 35-ön túl következik be.

2014. márc. 18. 16:31
 15/16 anonim ***** válasza:
tudom ,hogy ez off de nagyon birom Miquel valaszait. mindig megmondja amit kell :D es altalaban minden temaban
2014. márc. 18. 17:21
 16/16 Mcgalagony17 ***** válasza:

Szia! Nekem most van szeretőm, mert nemrég léptem ki egy tartós kapcsolatból és irtózom mindenféle felelősségtől...:) Társkeresőn ismertem meg,és elég vegyesek az élményeim. Egyrészt nagyon felemelő, amikor vele vagyok,mert nagyon jó pasi;viszont az a része fura ennek a típusú kapcsolatnak, hogy még a beszélgetés is tele van tabukkal,mert ugyebár nincs igazán közös pontja a két embernek.

Korábban pedig én voltam a szeretője egy foglalt pasinak, aki az igazi volt, és bár sokat szenvedtem miatta, nem bántam meg:)

2014. ápr. 19. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!