Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok? Mell méret?
Csajok, hogyha lemèritek a melleteket melltartóban es anélkul, mekkora a különbség? Mekkora a normális, szval nem a push up-os melltartóra vagyok kiváncsi.
Nekem 2szám különbseg, az normális?
20 L
A melltartó méret nem a mell alatti rész körvonalát veszi figyelembe?
Annak ugyanakkorának kéne lennie. Csak a mellbőség nőhet minimálisan a melltartótól.
A mellek legtöbb esetben meg vannak ereszkedve. Van, akinek jobban, van akinek csak annyira, hogy szinte észre sem lehet venni.
A melltartó megemeli, emiatt nagyobb melltartóban a mellbőség. Minél jobban lóg, annál nagyobb a különbség.
A négyes válaszolónak van igaza. A melltartó a mell alatti részt veszi figyelembe. Nekem pl 72 centi mell alatt, 85 centi a mellbőségem. Ugyhogy én 75B-t hordok, a 70B is jó lenne, de az nem annyira kényelmes.
T. Veronika ertette meg a kerdest. :)
Szval ha kb ket szam van a ketto kozott h 60 - 62 akkor nem log annyira? Vagy akkor mar igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!