Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok titkokat/pletykákat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok titkokat/pletykákat a tanáraitokról? Ha igen miket?

Figyelt kérdés
Pl. szexelt egy diákkal vagy kapcsolata van vele, durva sztorik amiket nem néznétek ki belőlük stb.

2014. márc. 12. 18:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
És te evvel mivel leszel boldogabb?
2014. márc. 12. 18:23
 2/14 anonim ***** válasza:
Akkora neki, mint egy lónak.
2014. márc. 12. 18:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem leszek boldogabb csak unatkozok:D
2014. márc. 12. 18:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt, hogy az egyik infó tanárom meghúzta a magyar tanáromat óra alatt, és ezért maradt el az óránk.

És ki is derült :-)

2014. márc. 12. 18:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A volt föcitanárom volt feleségét(akkor még együtt voltak) az igazgató dugta meg az irodájában. : D
2014. márc. 12. 18:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hármat is tudok, mindhárom általános iskolás "emlék".

Az egyik töritanárnő kavart az igazgatóval (rájuk nyitott az egyik diák), miközben az igazgató felesége is a suliban tanított.

Egy új tanárnő érkezett egyszer és összejött egy, már régen ott tanító tanárral. Mindketten házasok voltak (a pasinak több gyereke is van), de elváltak, elköltöztek másik városba, és most ott tanítanak egy másik iskolában.

A volt osztályfőnököm kavart egy volt osztálytársam anyjával. Onnantól fogva persze az a lány volt a "kiskedvenc", mindig kivételezett vele, nyalizott neki, mert megfektethette az anyját (aki amúgy egyáltalán nem volt jó nő, sőt).

2014. márc. 12. 18:43
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is van ketto storym

Egyszer egy osztálykiránduláson ( Bánkut ) az osztályfőnöki no egy kicsit bekamillázott es elment le feküdni. El is felejtettük

Valamikor később kitalálta valaki hogy csaljuk le bulizni...

Na a fel osztály ( gimis ) fellopozott hogyha alszik meglepjuk

Sikerult : D a két buszsofőr intézte a két végen

A masik egy par evvel idősebb alig végzett francia tanárnő meg a bank ettünk A vacsorára eljött a férjével de a bankettre nem maradt ott a pasi ( egy hajón volt ) elmentünk a dunakanyarig meg vissza. Reggelig 4 pasit fix tudom hogy megrakta, mondjuk többen állították A poén az volt hogy valamelyik hulye lenyúlta a bugyiját es az érettségire hozta magával mint a szent Grál kardját .... Becs szó az egész osztály jelesre vizsgázott

2014. márc. 12. 19:45
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

Az exem apja volt az igazgatóhelyettes a suliban. Imádtam őt, fantasztikus ember, és tanár. Aztán a gimi utolsó évében bekerültem a kis családba és minden ebédnél és vacsoránál a tanárokról hallgattam a sztorikat. :D

Nem nekem mesélt, hanem egyszerűen csak otthon muszáj volt megbeszélnie ezeket a dolgokat a feleségével különben bekattan tőle. Aztán nem zavarta, hogy én is ott vagyok. :D

Jó kis sztorik voltak. :)

2014. márc. 13. 00:34
 9/14 anonim válasza:
Egyszer többnapos kiránduláson a buszban a sofőr megkurta az osztályfőnököm.
2014. márc. 16. 10:44
 10/14 anonim válasza:
Nekem az ismerősöm elég nagy ribi volt és őt megrakta az osztályfőnökünk gimiben :D
2014. márc. 18. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!