Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes elhinni az olyasfajta pletykákat, hogy
egy srác csak szórakozik a lányokkal?
áhhh... ilyen biztos nincs
2010. febr. 8. 15:30
2010. febr. 8. 15:32
3/11 A kérdező kommentje:
Én is tudok olyanról, ahol tényleg hamis pletyka volt az egész. Viszont most egy menő, nagyon helyes srácról van szó, és nem tudom higgyek-e a pletykának.
hidd el...ok nélkül nincsenek pletykák.én is azthittem hogy vannak,nyilvánvalóan én mosnjuk más korosztály vagyok,és a volt férjemről állították azt hogy k**vázik,meg hogy jár a nők után a faluba meg ilyesmi,én meg kis naív azthittem hogy ez mind kamu.de nem.
2010. febr. 8. 15:36
tizenésves korban fele kamu. Irígység, és sok más közre játszik.
2010. febr. 8. 15:42
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, egy 15-6 éves mondta ezt, mi idősebbek vagyunk a sráccal. Nem tudom, elhiggyem-e. :S
Én jól megszívtam mert rengeteg lánnyal csak szórakoztam, de később megtetszett valaki, aki biztos volt benne, hogy csak szórakozok vele. Sajnos nem lett köztünk semmi. Azóta rájöttem, hogy fiatal vagyok, és tényleg csak szórakozni kell velük. Ha esetleg járnék valakivel, azt is csak érzelem nélkül szabad :S
2010. febr. 10. 13:40
8/11 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem kéne velük szórakozni, akkor nem terjedne rólad a hír. Nagyon köcsög dolog ez szerintem, én ha szórakozok egy fiúval, azt is max buliban teszem és úy, hogy tisztában van vele ő is, hogy csak egy este...
Egy nőnek fontos az első, meghatározhatja az életét. Ezért is hidd el a pasiknak csak az számít. Ha meg akarsz róla győződni hogy szeret vagy sem akkor egy pár hónapot legyél együtt vele és ne engedd meg addig hogy "hozzádnyúljon"! És egy-két hónap után értékeld hogy milyen volt a kapcsolat, letudnád-e élni vele az életed, megbízol-e benne, ismered-e minden titkát...stb...
Az a hozzáállás pedig, hogy csak szórakozni kell velük elég gyerekes. Voltak nekem is kisebb kalandjaim anélkül hogy átvertem volna bárkit! Vannak lányok akik nem vágynak többre... így hazudnod sem kell!
bhet 21/F
2010. febr. 10. 13:56
13:40 vagyok.
Én sem átverem őket. Aki csak arra kellett, annak mindig megmondtam, aztán az esetek többségében belementek. A szórakozás és az átverés között nagy külömbség van :)
2010. febr. 10. 13:57
Kapcsolódó kérdések: